Skocz do zawartości

Wkurzyłem sie i ruszam do boju :)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dosyć powiększania fiutów, moherowych bojówek , przekrętaczy z allegro, czas skopać pare tyłków :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tez bym ruszyl do boju, ale nie moge...

Dlaczego nie?

Przecież poza konkursem możesz. (Przynajmniej ja nie widzę przeciwwskazań).

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

O co w ogóle chodzi? Chyba za dużo ktoś się naczytał regulaminów konkursów z losowaniami itp. rzeczy, gdzie organizatorzy i ich rodziny nie mogą brać udziału w konkursach ze względów oczywistych. Przy tym "konkursie" niektórzy mogliby burczeć, że organizatorzy sobie sami wygrali, ale trzeba zaznaczyć, że od organizatorów nie zależą wyniki. Nie ma tu żadnych losowań, pytań, zagadek itp. No ale przecież każda szanująca się firma/organizacja ma takie zasady :)

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

a więc
O co w ogóle chodzi?

O to ze:

Tez bym ruszyl do boju, ale nie moge...

Niby chcecie a sami ten bzdurny* regolamin wymysleliscie :)

* Nie ma tu żadnych losowań, pytań, zagadek itp.

Sami sobie zaprzeczacie raz chcecie a 2 razem sami sobie zabraniacie bez podstawy. Moim zdaniem to jest z waszej strony przygladaniem sie na co stac konkurencje nie ujawniajac swoich mozliwosci.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

breja to jest proste:

gdyby ktos z organizatorow wzial udzial w konkursie - posypaly by sie podejrzenia o nieuczciwosc.

chcac tego uniknac - nie bierzemy udzialu, choc pewnie chcielibysmy sie pobawic.

ja np startowalem dla zabawy w 2 konkursach zagranicznych. inna sprawa, ze ze srednim skutkiem :)

Sami sobie zaprzeczacie raz chcecie a 2 razem sami sobie zabraniacie bez podstawy.

ja nie widze w tym zdaniu zaprzeczenia sobie. chcemy ale sobie zabraniamy. zdanie jest logiczne.

lutek zyjemy w Polsce. chyba wiesz, co mam na mysli.

tutaj kazda inicjatywa spotyka sie z atakiem, slusznym lub tez zupelnie bezpodstawnym.

by nie bylo jakichkolwiek podejrzen - nie bierzemy udzialu.

natomiast chetnie i z uwaga sluchamy konstruktywnej krytyki.

gdyby ktos z organizatorow wzial udzial w konkursie - posypaly by sie podejrzenia o nieuczciwosc.

1 caly czas sie sypia ale gdybysie wystartowali nieoficjalnie ci co startuja nie mieli by pretensji ze im nagrody pozabieracie a ja nie mial bym pretensji o to ze nie moge sie z wami zmierzyc. Chyba wiekszosc byla by zadowolona ?

2 jaka nieuczciwosc chyba ze macie wtyki w google ?

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

No to ja w punktach.

1. To mialo byc humorystyczne (moze moje poczucie humoru jest ciezkie, nie wiem, zarobiony jestetm)

2. mnie rowniez wkurzal dj rydzyk na pierwszym miejscu i penis gdzies ponizej. Na szczescie juz ich tam nie ma.

3. Jestem jednym z organizatorow i dlatego nie moge wziasc udzialu w tymkonkursie. Fraze znam juz dosc dlugo, mialem czas na przygotowanie sobie zaplecza, itp...

4. nieoficjalnie nie bede bral udzialu.

P.S. Nie sadzilem, ze przez to co napisalem wywiaze sie taka dyskusja. Mialem na mysli:

Beerbant

Skop im te tylki, masz moje poparcie.

czy cos w tym stylu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności