Skocz do zawartości

Dozwolone witryny w AdSense

javacoder2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam konto w Google AdSense i w opcji dodałem sobie witryny w których wyświetlam reklamy. Dodałem witryne jako www.domena.pl a poniżej wyświetla mi się lista witryn nieupoważnionych, które wyświetlają moje reklamy i tam jest adres tej dodanej tylko bez www.

W przykładzie google podaje żeby dodawać adresy witryn uwierzytelnionych jako example.com (bez www). U mnie pod obydwoma adresami z www i bez działa ten sam serwis.

Czy jako dozwoloną witrynę muszę podać www.domena.pl i domena.pl czy jak to jest?

Witryny nieupoważnione

W ciągu ostatniego tygodnia następujące witryny wyświetlały reklamy przy użyciu Twojego identyfikatora wydawcy AdSense, choć nie ma ich na Twojej liście Witryny dozwolone.

Należy pamiętać, że raport ten zawiera dane tygodniowe, a zatem może uwzględniać witryny, na które zezwolono mniej niż tydzień temu.

Adres witryny

209.85.129.132

Zobaczcie co znajduje się pod tym IPkiem :)

Coś ten moduł średnio działa ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności