Skocz do zawartości

Bezpieczne pozycjonowanie

krzychurr

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Ostatnio zastanawia mnie jak bezpiecznie zacząć pozycjonować. Myślałem tak nad tym i doszłem do wniosku ze bezpiecznie będzie pozycjonować na początku podstrony serwisu a z każdej podstrony linkować do strony głównej. Myślę ze będzie to mniej podejrzane dla Google co wy o tym sadzicie ? Doradźcie mi coś lub odradźcie.

z góry dziękuję

pozdrawiam

nikt tu ci nie będzie forum streszczał w jednym topiku. Poszukaj jednak na począte tematów o tworzeniu własnego zaplecza i jego linkowaniu. Potem troche jak skutecznie dodawać do katalogów i precli powinno ci to pomóc w uniknięciu szybkiego filtra na domenę. ... aha jeszcze bym zapomniał o samych podstawach czyli ile linków i dla jakich domen można bezpiecznie dodawać i w jakim czasie. Także trochę o optymalizacji strony i tematyczności linków.

Tak jeszcze do twego pytania. Bezpieczne pozycjonowanie to naturalne pozycjonownie, a i to nie do końca ostatnio bo były przypadki filtrowania stron nie pozycjonowanych.

Brzmi to trochę strasznie ale może zadowoli cie fakt że czym bardziej doświadczony pozycjoner tym bezpieczniejsza strona pozycjonowana.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

... tak na powaznie, rób tak aby wyglądało to na naturalny wzrost popularności strony

Dokładnie tak :) Na początku bardzo spokojnie, z czasem kiedy domena już będzie miała swój wiek i odpowiednią bazę lików zewnętrznych, można sobie pozwolić na znacznie więcej - z czasem przegiąć jest coraz trudniej ;)

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności