Skocz do zawartości

Dobry darmowy hosting

Hibron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Poszukuje dobrego darmowego hostingu. Na wstępie mówie, że nie chce rozwiązania taniego hostingu, chcę darmowy hosting.

Parametry, które musi spełniać:

BRAK REKLAM! - po prostu nie chcę reklam i proszę nie podawać mi tutaj jakichś hostingów z reklamami, mimo że mają "kosmiczne" parametry

Pojemność może być nawet strasznie mała(conajmniej kilka MB), ważne żeby pozostałe parametry zostały spełnione

Obsługa PHP, baza danych MySQL albo PostgreSQL, .htaccess(mod_rewrite)

Subdomena - krótka i łatwa do zapamiętania. Zbyt długawych nie chcę.

Jeżeli znacie taki serwer, to proszę o podanie URL i dziękuję z góry

I to są moje minimalne wymagania. Wiem takich tematów było mnóstwo, ale nie znalazłem takiego serwera. Także wertowałem strony zagranicznych wyszukiwarek, ale albo subdomena za długa, albo po prostu rejestracja wyłączona na jakiś czas(dłuższy :) To samo tyczyło kilku polskich serwerów. Nawet miałem kilka takich zagranicznych, jednak w regulaminie był zapis, że strona musi być obowiązkowo po angielsku.

Pozdrawiam, Hibron

Treść jest królem, a linki królową :)

Tak jak już wspomniałem, nie chcę reklam, a cba.pl umieszcza dość duży banner lub adsense na górze strony i link do cba.pl na dole strony, ale dziękuję i czekam na inne propozycje, wiem że taki hosting na pewno istnieje, tylko ja o tym nie wiem, a wy, drodzy użytkownicy wiecie.

Nie ma dobrych i darmowych hostingów. Nie ma i nie będzie (no chyba, że będą wyświetlały reklamy z domów reklamowych, aby opłacić maszyny i administratorów). Listę darmowych hostingów z wyszukiwarką znajdziesz tu: https://0hosting.pl/

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Dziękuję, w wyszukiwarce podanej przez relonsa znalazłem ciekawy hosting nk6.pl i chyba na nim założę swój serwis, 000webhost ma trochę za długą subdomenę ale też obcykam. Dziękuję jeszcze raz :)

Wcale nie ;) www.jatsu.pl polecam gorąco i to właśnie na nim założyłem swoje konto. Wcześniej pisałem, że na nk6, ale jednak widzę, że to początkujący hosting, i nawet postów na forum nie mają. A więc panie Needy wejdź na www.jatsu.pl i zobacz, że ten hosting cię wyklucza ;) Hmm lepiej trafić nie mogłem, krótka subdomena ynd.pl, php, mysql, .htaccess, transfer nielimitowany, pojemnosc 300 mb i BRAK REKLAM ]:->

Dziękuję wszystkim, a szczególnie panu relons za podpowiedzienie polskiej wyszukiwarki 0hosting.pl, dzęki której znalazłem jatsu.pl :) Jeszcze mam pytanko :) Jakie są wasze opinie o jatsu.pl ?

Hibron, sory ale jesteś tak naiwny, że wierzysz w darmowy hosting bez reklam? Przecież serwery/łącza/administratorów trzeba za coś opłacać. Myślisz, że to organizacja charytatywna. Wcześniej czy później skończy się to w taki sposób, że usuną Ci konto, z niewiadomych przyczyn serwer wybuchnie albo przy odpowiedniej ilości klientów napiszą, że zaczynają wprowadzać opłaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności