Skocz do zawartości

Dobry darmowy hosting

Hibron

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki wam, przemówiliście mi do rozsądku, a szczególnie michalk, za co Ci składam serdeczne podziękowania. Porównałem uptime servów 000webhost(99,73%) i jatsu(96,19%) i doszedłem do wniosku, że jatsu się rozsypie, a 000 będzie nadal działać :) Wybieram 000, dlatego też, że mario1973 wspomniał, że mają inne domeny ^^ Dziękuję wszystkim i stronę postawie na 000 =]

Treść jest królem, a linki królową :)

nie wiem co ma tam stać ale chyba lepiej jak kupisz jakieś normalne konto. Można coś małego dostać za 5 zł ale wydatek 50zł rocznie na porządny hosting nie jest jakąś wielką kwotą. Tym bardziej jak planujesz w przyszłości coś zarabiać na stronie.

dobry porządny hosting + własna domena. To możesz mieć już w keocie 50zł rocznie jak się dobrze rozejrzysz w ofertah.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Za 2zł miesięcznie masz hosting w ovh... 2zł też za dużo ?

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Witam ponownie! Mam już hosting na 000webhost i zacząłem już powoli stawiać stronę, ale jednak natrafiłem na problem. Jak wiadomo ten hosting obsługuje mod_rewrite, tylko problem w tym, że nie potrafię go włączyć, a chcę korzystać z tzw. czystych adresów(Clean URL-s) :) W FAQ są następujące wpisy na temat tego:

"Do you support .htaccess? What should I know about it ?

All our servers support .htaccess by default. Usage is unrestricted, you can put any rules or php flags to .htaccess just like with paid hostings, everything will work fine.

But, there is one thing you should know about .htaccess and mod_rewrite rules:

We use virtual user home directory paths, so you can get errors when trying to setup search engine friendly URLs. If can be fixed very easy. Edit your .htaccess file and one simple line to it:

RewriteBase /

Make sure this line is placed before all the other rules (on the first line of .htaccess file). That's it. Now your rewrite rules will be working fine.

Note: if you are installing your script to some sub-directory such as www.yourdomain.com/forum/, you have to place RewriteBase /forum line to the .htaccess file which must be located in public_html/forum directory."

I drugi wpis w FAQ:

"How to make mod_rewrite rules working?

We use virtual user directory paths, so you can get error when trying to setup search engine friendly URLs or trying to pass virtual directory names to PHP scripts. If can be fixed very easy. Edit your .htaccess file and add this line at the top of the file or before the first rewrite rule:

RewriteBase /

Note: if your script is installed on some directory, for example /forum, you have to place RewriteBase /forum line to the .htaccess file (.htaccess file must be also located in /forum directory)"

Z tego co ja zrozumiałem, to trzeba w pliku .htaccess w perwszej linijce dodać zapis "RewriteBase /" Dodaje, ale system nadal nie wykrywa obsługi czystych adresów na serwerze =/ Więc na pewno coś źle robie i was, użytkownicy, do których mam zaufanie i mogę na was polegać proszę o pomoc. Jeszcze kilka przydatnych informacji: Plik .htaccess mam w folderze "public_html", ale próbowałem także ten plik postawić przy public_html, tam gdzie pisało, aby plików nie wrzucać. A tutaj wkleje dla zweryfikowania początek pliku .htaccess(mogę nawet screena zrobić, jeżeli to w czymś pomoże)

"

RewriteBase /

## Ai tutaj dalsza część pliku

"

Z góry dziękuję za wszelaką okazaną pomoc

Treść jest królem, a linki królową :)

szkoda ci 5zł miesiecznie na najtańszy hosting ?

no i juz powali sie przekonujesz ? o czym mowie

no niby tak,

masz ustawic ten kod u gory przed pierwszymi regułami.

z tym ze jak masz w jakims katalogu to RewriteBase /katalog i musi byc .htaccess w folderze katalog

skoro upewniłeś się że

Make sure this line is placed before all the other rules

jest ten kod przed innymi regułami to nei mam pojecia - zmień hosting bo

Now your rewrite rules will be working fine.
powinny śmigac juz :)

jednym słowem jak zrobiles to tak jak pokazałes powinno działać.

Daruj sobie stawianie czegokolwiek na 000webhost.com

Jak sie strona rozrosnie i zacznie generowac ruch to usuna ci cale konto bo im wolno i wszystko stracisz.Sam sie przekonalem o tym.

Do tego baza danych im strasznie muli o czym sie szybko przekonasz. Strona badzie wiecej niedostepna niz dostepna albo bedzie wywalac mase bledow.

Kompletna strata czasu i nerwow na ten hosting

Ich program partnerski to tez jedno wielkie oszustwo.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

000webhost.com jest chyba najlepszym darmowym hostingiem na świecie. Ma w sobie wszystko co potrzeba, brak reklam i przede wszystkim można podczepić swoją domenę. Wszystko super prawda? Ale poszukajcie na anglojęzycznych forach opinie... Czytałem że wielu ludzi nawet chciało do sądu podać ten hosting, bo stawiali na nim spore serwisy i wszystko zostało usuwane. Jednak w przypadku prowadzenia bloga na wordpresie myślę że to dobre rozwiązanie, dlatego że z wordpressa mozna jednym kliknięciem myszki importować wszystkie wpisy do pliku i taką operację można powtarzać np co 2 tygodnie (zależy jak często blogujemy). Dzięki temu zabezpieczamy naszą pracę. A domena cały czas ma swoją wartość, potem drugim kliknięciem myszki można wgrać wszystkie wpisy na innym hostingu (wtedy można postarać się o płatny) :)

Prosze moderatora ( Adek?) prezniesc topik do dowcipow.

Ale naprawde smiesznie sie zrobi jak Hibron uczciwie opisze prace z 000webhost.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności