Skocz do zawartości

Podejrzana oferta

kyan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pod warunkiem, że nie szkoda Ci czasu na taką zabawę, za dwa artykuły...

Pomyśl ile nerwów zaoszczędzi to potem innym copywriterom :)

Niezły jesteś - jeden art w niecałe 5 minut. Jestem w szooku. :)

Akurat przy tej tematyce to normalny czas ;) Przy jakichś nieznanych mi tematykach, od 10 do 20 minut.

A profesjonalne teksty swoje kosztują, więc i czas się wydłuża, nawet do 2 godzin.

Profesjonalny copywriting.

Nie wiem czy tak dużo zaoszczędzi, bo facet zawsze tekst gadki może zmienić, maila, dane inne podać...

wątpię w to, że dojdziesz do faktycznych danych, skoro ktoś nastawiony jest na oszustwo.

jak tam chcesz, ja bym na to czasu nie tracił.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Spróbować nie zaszkodzi. Poza tym wyczuli to innych na podobne zjawiska.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Nie wiem czy tak dużo zaoszczędzi, bo facet zawsze tekst gadki może zmienić, maila, dane inne podać...

To trzeba być sprytnym, a tekst który sprzedał autorowi tematu ten delikwent był tak płytki, że oczywiste że to przekręt. Sprytny os.zust by się nieco bardzij wysilił.

Ja bym jednak spróbował znaleźć oszusta, a to jest możliwe. Pamiętam jak kiedyś jakiś szmaciarz wysyłał mi bluzgi mailem (konkurencja) psując mi krew.

I wyśledziłem kolesia wnioskując po tym o czym pisał, gdzie założył maila itd. Szperając w sieci znalazłem podobne posty na forum, a co za tym idzie GG i inne rzeczy. Zrobiłem

piękną prowokację by mu dokuczyć. I zrównałem go z błotem, dla czystej satysfakcji :)

Zemsta to super sprawa hehe

Jeśli to nie było tak dawno, to warto kontynuować z nim korespondencję udając że nic się nie stało i wyciągnąć jak najwięcej informacji.

Cena nie gra roli :) Dam nawet 5 PLN!! (lol)

Po drugie moja wycena była na 5zł, więc za 50 artów 250zł. Tyle artów w takiej jakosci piszę w ciągu 4 godzin. Za 4 godziny - 250zł. 1/3 pensji sklepikowej.

50k znaków / 240 minut = 208 znaków minuta. Nie obraź się ale wyobrażam sobie jak takie arty muszą wyglądać :shout: Przy 20 minutach na art to jest prawie 17 godzin a i tak za 20 minut nic wartościowego nie napiszesz (z resztą nie wiem, czy ktokolwiek byłby w stanie).

robią robią... ale mi się znudziło już poprawianie tych za 2zł.

wolę zapłacić więcej i być zadowolony bardziej, niż oszczędzać, a potem męczyć się ze stylistyką.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Proponuje tutaj opublikować te artykuły za które się nie otrzymało zapłaty , jeżeli są one w internecie zaraz znajdziemy sprawce a dalej to już będzie z górki

nie chcę się odnosić do powyższego bez konkretów, a dalej to już będzie z górki - co masz na myśli?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

nie chcę się odnosić do powyższego bez konkretów, a dalej to już będzie z górki - co masz na myśli?

zapewne powinne one byc już opublikowane z linkami wówczas autor że ma prawa autoreskie do tekstow może śmiało zacząć proces ścigania za kradzież tekstów , a poszukiwany raczej szybko się znajdzie

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności