Skocz do zawartości

Alternatywa dla Adsense

tadzio89

Rekomendowane odpowiedzi

Googiel juz mi dwa razy zbanowal adsensa, powod: do dzis nieznany, ale tak chyba mialo wielu.

Kombinowalem z Yahoo no ale wiadome ze na PL stronach nie zapodam tego wiec znow zostaje problem co z PL stronami.

Aletnatywa: nie ma

Wyjscie: kolejne konto na: kota, psa, babcie, dziadka :)

Tylko, ze gdzies na stronie adsense wyczytalem, ze moga banowac takie konta, popza tym nazwa uzytkownika, ma byc taka sama jak nazwa wlasciciels ma byc taka sama jak nazwa wlasciciela kont, wiec chyba nie jest mozliwe tworzenie fikcyjnych nazw?

Oj tam, szczegóły :P Zakładasz konto w mbanku, a przelew tam poleci nawet jak wszystko inne oprócz numeru konta jest nieprawdziwe. A rozliczasz się z US i tak z dochodu zaksięgowanego na koncie.

To dlaczego onet kaze podac nr KRS lub EDG?

Ja wprawdzie rejestrowałem się tam ze 3 lata temu, ale nic takiego ode mnie nie chcieli, jesteś pewien, że zakładasz konto na osobę fizyczną?

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zakładasz konto w mbanku, a przelew tam poleci nawet jak wszystko inne oprócz numeru konta jest nieprawdziwe.
konto zakładam na siebie? dlaczego akurat w mbanku?
Ja wprawdzie rejestrowałem się tam ze 3 lata temu, ale nic takiego ode mnie nie chcieli, jesteś pewien, że zakładasz konto na osobę fizyczną?
tak chcialem zalozyc, na pytanie wyslane do oneu czy trzeba podawac nr KRS/EDG odpowiedzieli, ze trzeba podac 'wszystkie' dane. napislaem wiec co robic, gdy nie ma sie firmy nie odpisali. podobnie wp nie odpisuje.

Zakładasz konto w mbanku, a przelew tam poleci nawet jak wszystko inne oprócz numeru konta jest nieprawdziwe.
konto zakładam na siebie? dlaczego akurat w mbanku?

Bo w FAQ mBanku jest wyraźnie napisane, że jedyne poprawne wymagane dane przy przelewie to poprawny numer konta. Tak, zakładasz konto na siebie, ale już rejestrując się w adsense możesz podać dane fikcyjne a przelewy i tak dojdą (ja osobiście tego nie testowałem ale czytałem, że wszystko działa).

https://www.mbank.pl/przewodnik/faq/?category=11 - trzeci punkt od końca.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności