Skocz do zawartości

Program Partnerski - Wru!

palka1

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie coś słabo z trafficem, bo nie mogę się przepchać przez 10% aktywacji/pobrania :P

Tylko w weekendy są wyższe współczynniki.

Dziś piątek, to pewnie wpadnie coś większego ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja dziwię się Wam, że promujecie takie programy jak Wru, PreC, God i inne podobne programy.

W zyciu nie dałbym takie pp na swojej stronie i mimo, że dostawałem propozycje wysyłane od administartora tych systemów, od razu lądowały do kosza. Niejasne warunki, malutkie druczki i wątpliwa skuteczność działania tych programików.

precyl.pl/smietnik/1755221-prec-oficjalny-watek.html

forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?f=6&t=311054

Ot taka moja mała dygresja.

nie pisałem o wypłacalności, bo może są, ale ich usługi są beznadziejne, wystarczy poczytać na necie o tym, także ja w życiu nie promowałbym programu, który wykorzystuje ciemnotę ludzką, i duzo ludzi nabija się wbutelke kupując taki program, którego działanie jest bardzo watpliwe. Wystarczy poczytać na necie.

Ja dodam że swego czasu zgłosiłem do Wru jeden z przypadków spamowania linkiem z ich PP na GG, z dodatkowym pytaniem czy chcą dostawać takie informacje bo w regulaminie nie jest to jasno zapisane jak traktują spam. Minęło już kilka tygodni a odpowiedzi dalej nie ma i pewnie już nie będzie.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Hehe, dobre :D No ale wg mnie to właśnie robią - końcowy użytkownik nie ma pojęcia o PP, on wie tylko że dostaje niechciane reklamy. A kto wysyła takie reklamy - spamerzy! No i etykietka spamera już jest przypięta do firmy.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Wrzuciłem to na jeden dzień, potem musiałem kasować wulgarne komentarze użytkowników, którzy to zainstalowali.

Zainstalowałem to u siebie: programu nie dało się zamknąć - wołał o kod z smsa, dodatkowo dodał się do autostartu - po 5 minutach używania miałem ochotę przywalić w ryj debilowi który to napisał.

Niemniej jednak dobry biznes (dla właścicieli).

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

No dokladnei ja wole tego nie promowac. Szkoda robic ludzi w ciula i zrazac ich do swojej strony. Poza tym jak autor oferuje 1.60zl za instalacje to juz bym wolal wprowadzic oplaty smsem za korzystanie z pewnych dzialow na stronce.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 1 miesiąc temu...

Dostał ktoś pieniądze w tym miesiącu, czy mi się zdaje, że coś panom się nie chce wypłacać?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności