Skocz do zawartości

Program Partnerski - Wru!

palka1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie,

Jestem jedną z osób obsługujących pp.wru.pl .

Postanowiłem wyjątkowo wypowiedzieć się w temacie - jako, że sytuacja również jest wyjątkowa.

Wszystkich zainteresowanych współpracą informuję, iż posty pisane przez użytkownika: @seven-1 to najprawdopodobniej nieczyste zagranie konkurencji.. cóż sama sobie w ten sposób wystawia opinię i nie zamierzam tego komentować.

Projekt oczywiście będzie kontynuowany, co więcej cały czas jest rozwijany, pieniążki będą oczywiście wypłacane, jak zawsze terminowo już od ponad pół roku - a nikogo takiego jak Pan seven-1 nigdy nie było u nas w firmie.

Sprawę zgłosiłem już do moderatora działu.

W razie jakichkolwiek pytań odnośnie pp - zapraszam na pw.

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie używamy bannerów jako formy reklamowej, ze względu na to, iż w wypadku naszego produktu nie dają one zadowalających efektów.

Podeślij mi na pw adresy swoich witryn - pomogę Ci odpowiednio umieścić reklamę tak aby zyski były jak największe.

Pozdrawiam.

Niestety słyszy się, że sms kosztuje ponad 10 zł, a miał być tańszy. Wielu narzeka, że za dużo im ściąga z komórki.

Pragnę przypomnieć, że temat jest o programie partnerskim wru.pl, a nie o samym programie i dyskusjach na temat kosztu smsa.

Odnosząc się do samego programu partnerskiego: Uczestniczę w nim od samego początku, wypłaty były zawsze terminowe. Nie ważne czy zarobiłem 200 zł czy czy 2 tysiące - pieniądze otrzymywałem w terminie. Nie ma co więcej komentować.

Odnosząc się do samych smsów i programu wru: Cena przecież jest jasno napisana pod numerem na który trzeba wysłać smsa. Dodatkowo jest regulamin, który użytkownik musi zaakceptować, a w regulaminie jest przejrzysta informacja informująca o cenie smsa. Rozumiem, że ktoś może się sfrustrować gdy wyśle smsa "na szybko" nie czytając podstawowych informacji i mu zje za to z konta 10 zł. Uważam jednak, że nie jest to winna wru tylko tego, że ktoś nie przeczytał tego co akceptował. Wysokich zarobków, pozdrawiam :)

• 5 tygodni później...

Raczej trzeba kliknąć w "Wypłata". Ja po skorzystaniu z tej funkcji, pieniądze miałem na drugi dzień na koncie :rofl:

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 4 miesiące temu...

Dobra. to jak jest w koncu z tymi wypłatami ?? Są one w końcu wypłacane...??

Aż mi żal sie robi bo wru.pl nie ma nawet żadnego regulaminu programu partnerskiego..( Jak można wogule prowadzic program partnerski bez regulaminu..zal)

Osiągnałem próg wypłaty kliknąłem 30 pazdziernika wypłata ,dzisiaj jest 4 grudzien w yapłaty jak nie bylo tak nie ma..Kiedy moge sie spowdziewac wypłaty ??

Oczywiście pisałem do nich maila oczywiście oni nie są nawet w stanie odpisac...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Przystepujesz do pp nie znajac/nie czytajac regulaminu? Lol.. https://pp.wru.pl/regulamin.php

Ps "w ogole"

Gdzieś ty znalazł link do tego regulaminu?:D na stronie głównej jest regulamin ale samego korzystanie z wru a w PP jakos nie widze linku do regulaminu..Ślepy jestem ??

W każdym razie dzięki za link..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Przystepujesz do pp nie znajac/nie czytajac regulaminu? Lol.. https://pp.wru.pl/regulamin.php

Ps "w ogole"

Gdzieś ty znalazł link do tego regulaminu?:) na stronie głównej jest regulamin ale samego korzystanie z wru a w PP jakos nie widze linku do regulaminu..Ślepy jestem ??

W każdym razie dzięki za link..

Zdecydowanie ślepota, choć fakt link jest ukryty, ale można go znaleźć po kliknięciu w formularz rejestracji.

Wracając do tematu wpłaty są wypłacane bardzo regularnie. WRU to chyba jedyny program który w tym temacie nie nawala. Szkoda tylko, że rynek powoli nasyca się zarówno wru, godem jak i pobieraczkiem więc i zarobki niestety coraz gorsze (Ostatniego z wiadomych względów).

Najlepsze seriale tv w sieci

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności