Skocz do zawartości

Jaki system dla ministron

Kobol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się które systemy premiują ministrony. Chodzi mi o stronki z unikalnym tekstem, małą ilością podstron i z zadbaną grafiką.

Chodzi oczywiście o ilość/jakość linków jakie mogę dostać w zamian za takie strony.

Do tej pory takie stronki wrzucałem do linkme, ale chciałbym trochę "zdywersyfikować" punkty.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

jak masz dobre pejdzranki i sporo ybl i sporo masz takich www mozesz zaoferować linki tematyczne :)

Chętnie bym coś wział ;)

przeslij na www oferte.

Stronki są świeże i robione pod systemy, także na razie nic atrakcyjnego jeśli chodzi o wymianę niestety, chyba że interesują cię także takie rzeczy.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Chodzi mi o stronki z unikalnym tekstem, małą ilością podstron i z zadbaną grafiką.

Dla takiej strony zdecydowanie Linkme.pl Elite, gdzie wartościowe strony są oddzielone od tych typowo spamowych i pod systemy wyłącznie (Slim).

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Nie dodawaj do zadnego SWL. Potestuj sobie sile tego zaplecza linkujac do swoich stron, a zobaczysz ze mozesz wyjsc lepiej, niz linkujac z punktow jakie zyskasz. Nie dostaniesz filtra, masz ruch, mozesz zarobic na Adsense. SWL to zlo :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

A co połączeniem Linkme z Adsense? Treści tematyczne i w 100% unikalne. Czy w takim razie spokojnie mogę władować tam Adsense + Linkme?

Sam mam do dyspozycji trochę takich stron, ale zastanawiam się na wykorzystaniem potencjału oprócz niskiego ruchu + linków stałych z SWLi.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Dla mnie też to jest zaleta. Zawsze bardziej naturalnie może to wyglądać.

Na razie tak jak pisałem bawiłem się linkme, a teraz spróbuję wrzucić coś na próbę do statlinka. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Wykorzystywanie tego typu stron pod własne zaplecze jest dobrym pomysłem, ale trzeba to jakoś podlinkować ;-)

stronki z site mniej niż 10 i posiadające PR polecam dodać do e-weba za taką stronkę możemy dostać do 6k punktów

w linkme musi teraz rozdzielać linki po stronie

To ja polecam gotlink.pl - za taką strone dostaniesz tam nawet ponad 10k :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności