Skocz do zawartości

Nowy Elitarny Katalog Stron, tylko wyjątkowe strony.

yellow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jest chociaż możliwość wstawienia 1-2 linków do tego tekstu (np. <a href="") skoro nie chcesz zmniejszyć limitu ? Bo walnąć 500 znakowy, unikatowy opis do katalogu którego nie ma jeszcze w indexie to trochę bez sensu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Syfiastych katalogów jest pełno, czas na wartościowe!

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

Syfiastych katalogów jest pełno, czas na wartościowe!

Zgadzam się! W stu procentach! Ale żeby katalog był wartościowy nie wystarczy tylko dobry silnik (kod, ewentualna modernizacja) i ładna templatka. Ważna jest jego promocja, linkowanie, moc!

Ile w tym dziale jest katalogów? Ile z nich można zaliczyć do wartościowych? Jeśli będzie to 1% to będzie super.

Z moich obserwacji to porządne katalogi zaoferowali Zgred, Mar, Pandha, General... Lucas jest na dobrej drodze.

Katalog to nie tylko domena, pare linków z swl, fajny wygląd... Katalog ma być miejscem gdzie będziemy mogli dodać link nie po to tylko żeby dodać, ale po to by z tego linka były wejścia zwykłych internautów, nie tylko botów (chodź i to jest pożądane w tej branży).

Sam osobiście coraz bardziej zmieniam pogląd na tą kwestię, moje katalogi na razie nic nie mogą zaoferować prócz ewentualnego trafienia bota, trzeba większą wagę kłaść na jakość, nie na ilość.

Wiele na forum zostało napisane, na temat katalogów i precli, a także na temat artów unikalnych i jednakowych dodawanych masowo. Zależy na czym nam zależy, jeśli chcemy tylko kosmiczne ilości linków do stron (100k, 200k, wiecej k) to zainteresujmy sie swlami. Zaś jeśli chcemy porządne linki i liczymy na długofalowy efekt to jakość trzeba postawić na pierwszym miejscu.

Kończą już, katalog się zapowiada bardzo fajnie, przyciąga i zachęca do przeglądania, jest wręcz elitarny, jak sama nazwa wskazuje, ale jak będzie z wartością i mocą? To ocenimy za 6 miesięcy, może rok...

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Nie wiem kogo chcesz oszukać i wprowadzić w błąd tą stopką: Copyright - 2007 - Elitarny Katalog Stron? Siebie czy tylko nieświadomych użytkowników. Mamy 2009 jakbyś zapomniał.

Wynik dla Twojej domeny zwraca "Sorry, no matches."

Internet Archive

Mój katalog ma pierwszy wpis w 2005 - Internet Archive

Pomijam już żywcem ściągniętą nazwę w tytule i domenie i podobną koncepcja loga.

Przerabiałem już to na tym forum, wiem że nikomu nie przeszkadza tu wzorowanie się na czyjejś pracy i wysiłku wniesionego w wypromowanie swojego pomysłu czy koncepcji.

Zrobiłeś ten katalog z potrzeby "miecia", ja zrobiłem go dla użytkowników. Nie będę się tu użalał jak wiele pracy mnie kosztuje prowadzenie takiego katalogu od prawie 4 lat. Jeżeli Ci się nie znudzi dowiesz się za dwa, trzy lata.

Pomijam już żywcem ściągniętą nazwę w tytule i domenie i podobną koncepcja loga.

Hola hola - zastrzegłeś sobie tę nazwę "Elitarny" w Urzędzie Patentowym czy jak ? A nawet jeśli (w co szczerze wątpię) to idąc Twoim tokiem rozumowania ten kto pierwszy użył nazwy "Katalog Stron" ma na to pełna wyłączność hehe ? Podobieństwa z logiem też nie bardzo widzę no chyba że tę "koronę" też sobie zastrzegłeś jako znak towarowy.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Hola hola - zastrzegłeś sobie tę nazwę "Elitarny" w Urzędzie Patentowym czy jak ? A nawet jeśli (w co szczerze wątpię) to idąc Twoim tokiem rozumowania ten kto pierwszy użył nazwy "Katalog Stron" ma na to pełna wyłączność hehe ? Podobieństwa z logiem też nie bardzo widzę no chyba że tę "koronę" też sobie zastrzegłeś jako znak towarowy.

Zadziwiające że odnosisz się tylko do tematu, który wyraźnie zaznaczyłem że chcę pominąć, bo już go przerabiałem, odnośnik jest w moim poście, tam możesz powielić ten komentarz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności