Skocz do zawartości

Nowy Elitarny Katalog Stron, tylko wyjątkowe strony.

yellow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Probuję ale:
Submissions are temporarily closed

Please try to submit your website later, be sure we are interested in counting your website in our directory.

Dziekuje za informację. A dziwilem sie ze wpisy sie nowe nie pojawiaja a zamiast wylaczyc mnie informowanie na mejla o nowych wpisach to wylaczylem mozliwosc dodawania nowych wpisów :)

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

nie wiem, ale chyba zle ustawiles limit w opisie, bo za chiny dodać nie mogę. Na moje oko jest minimalna ilość 250 a maxymalna 255.

Nie wiem już sam, dam 249 znaków - wyskakuej info ze za malo znakow, dodam o 1 wiecej juz wyskakuej ze za duzy limit 255. Przegladarka - opera

bo jeszcze trzeba w pliku config zmienic ;)

to co wyswietla edytor to jedno a limity w skrypcie to drugie

Ustawione już dawno :P

$CONFIG['desc_submit_min_length'] = "500";

Mysle ze tu js moze jaja robic, tak czy siak dziwne bo pod FF i IE nie ma problemu.

@Laambada

Wszystkie Twoje wpisy zostały dodane, chyba z ciekawosci zainstaluje opere ;)

Sprawdziłemw mozilli i IE 7 ten sam błąd jeśli chodzi o katalog gier dasz za dużo -Your website description cannot exceed 255 caracters.

I tak źle i tak niedobrze

Naprawione, faktycznie było złe ustawienie, dla ciekawych przy zmianie długości opisu we freeglobes trza wyedytować 3 pliki:

/include/functions/basic.php linia 38
/conf/config.php parametr $CONFIG['desc_submit_min_length'] (lub ustawić w ustawieniach freeglobes, bez roznicy)
/themes/nazwa_szablonu/js/utils.js

Dziękuje za info i zapraszam do dodania wpisów :)

Yellow, skoro jest minimum 500 znaków, to mógłbyś powiększyć nieco pole tekstowe żeby nie trzeba było przewijać.

Jak dla mnie wszystkie katalogi mogły by mieć limit 500 znaków, i wyłączone pobieranie meta :-)

Zakładałem, że i tak z reguły opis jest wklejany, ale jeśli to faktycznie usprawni robote to nie ma najmniejszego problemu, powieksze textarea :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności