Skocz do zawartości

Rozjeżdza mi się strona tragedia

Libertino

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz użyć tzw IE Hacks bo Internet Explorer nie obsługuje paru rzeczy lub inaczej interpretuje. Skopiuj style i utwórz nowe na potrzeby IE np nazywając je styleie.css:

<!--[if IE 6]>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styleie.css" />

<![endif]-->

Następnie poprawiasz to co Ci się rozjeżdża i dodajesz dodatkowe atrybuty dla danego elementu. Z tego co widzę to jest problem z sidebarem i stopką. Kombinuj nadając np width i height, dodając clear:both itp. Są strony gdzie są opisane jakie problemy mogą wystąpić i jak je rozwiązać. Można też metodą prób i błędów testować.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

• 1 miesiąc temu...

radził bym font-size ustawiać w px, bo różne przeglądarki Ci różne wartości czytają.

ja wszystkie divki tak rozmieszczam:

#prawa {

width:166px;

height: auto;

float:left;

}

nic więcej nie dodaje i jest ok. nigdy problemów z IE nie miałem, z operą i ff też. Chrome nie mam ale nie sądze by były problemy.

na początku cssa proponuje wyzerować marginesy

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności