Skocz do zawartości

Moje zabawki ;)

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

1 mi z lagaty ktoś przechwycił :x

ale spoko :D jesteś na mojej liście i jak mam coś to regularnie dodaję niezależnie czy wrzucasz kody, czy muszę stukać po klawiaturce komki :(

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

lagata

WRBE9B9K

RFBSZWX1

17EN5MP3

BD9LQPKM

QUANALET

zareklamujsie

QEH4JIVS

BV7Z99Q3

6Q6675K1

Y9XXAHAK

9AUTD3YS

jakos niedlugo wprowadzam smsy na na-topie.pl i sklepyna5.pl - mocy juz nabraly, PR zalapaly, wejscia sa z serpow :)

w miejsce nich powstana 2 nowe bezplatne na fajnych polskich domenach (na skrypcie generala) - wiec jak je uskutecznie to na tych 2 powyzszych beda smsy (4 darmowych nie dam rady moderowac ) :)

• 3 tygodnie później...
Z racji tego, ze sie troche uzbieralo, zbiore wszystkie moje katalogi w jednym miejscu, bedzie latwiej nad tym zapanowac ;)

Wszystkie sa postawione na modyfikowanej wersji freeglobes'a - dobrze linkowane i niemal w 100 % zaindeksowane - na chwile obecna tylko lagata ma PR 3, reszta nie zdazyla sie zalapac ;)

O kurczę, miło poznać właściciela jednych z moich ulubionych katalogów ;) Dobra robota, często wrzucam do Ciebie różne wpisy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności