Skocz do zawartości

Ohayo gozaimasu kanashii san

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zwą mnie sorrow, THE://SORR0W, kanashii lub po prostu smutek. Mam nadzieje iż moja wiedza o SEO się pogłębi dzięki waszemu forum. Może czasami zrobię jakiś błąd ort styl ale walczę z tym juz jakiś czas i idzie mi coraz lepiej. Czasami także stosuje odwrotny szyk SOV zdania jak w łacinie lecz jest to mój osobisty problem ale nie sprawia to problemu w głębszym zrozumieniu zdania. Cóż mogę napisać więcej jest to potężna baza wiedzy odnośnie pozycjonowania i oby było tak dalej.

bylismy niegrzeczni - został usuniety, bedziemy grzeczni - nie bedzie. to ja juz nic nie rozumiem.

te kobiety, same nie wiedza czego chca ;)

ide po pite i browara :D

Cześć :)

to kto jest tutaj ojcem chrzestnym

trudno chrzesnych okreslić ale Michał jest tutaj rootem czyli bogiem więc po co Tobie ojciec chrzesny ;)

kava

nie draznij chłopaków zmień avatarka, bo jeszcze dojdzie do tego że będa chcieli żałobny wystrój forum ;)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności