Skocz do zawartości

Domena w az.pl plus hosting na innym serwerze a MX

pjerz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc, chodzi o konfigurację domeny w az.pl. Sytuacja wygląda następująco:

- mam wykupioną domenę w az.pl

- hosting webd.pl

- pocztę google (ghs.google.com)

Chciałbym korzystać ze wszystkiego jednocześnie pod jedną domeną. I tu jest problem, ponieważ:

- przekierowanie MX dla google działa tylko, kiedy serwery DNS to ns10.az.pl i ns11.az.pl

- domena zaparkowana na webd.pl jest obsługiwana tylko, jeśli w az.pl ustawione są serwery nazw webd.pl

- po zmianie DNSów na te webd.pl nie mogę skonfigurować MX

Czy w ogóle da się to wszystko razem połączyć, czy muszę mieć hosting na az.pl, żeby dało się używać poczty google we własnej domenie i wyświetlać własną stronę www?

Pozdrawiam

Podpinam się do pytania (mam podobny problem). Domena wykupiona w az.pl, hosting na hosted.pl, sklep na zixo.pl, chcę żeby wszystko działało pod jedną domeną, ale albo coś nie działa albo panel w az.pl wyświetla mi errory...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności