Skocz do zawartości

[strona] http://www.e-stancja.pl - strona do oceny

mendoza

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo ladna i przejrzysta strona podoba mi sie stonowana i bez przerostu formy nad trescia

jedyna rzecza jaka moglbys w niej zmienic to umieszczenie formularza do wyszukiwania na pierwszej stronie, ludzie wchodzacy na tego typu strony moga potrzebowac od razu czegos szukac a tak zniecheca sie i pojda dalej

jezeli chodzi o pozycjonowanie to zrob mape na ktorej umiescisz linki do stron w wynikami

na przyklad wysylajac parametry przez GET wtedy robot moglby je indeksowac czeste zmiany traktowalby jako aktualizacje serwisu

latwiej by bylo dotrzec do ofert przez wyszukiwarki

Check email deliverability tool Maildog

Hej,

Zgadzam sie na stronie glownej az sie prosi wyszukiwarka.

Nie podobaja mi sie 2 kolory naglowkow tych bocznych modulow - zostalbym przy jednym.

Ze wzgledu na gradient w naglowkach boksow wydaje mi sie ze opisy sa malo czytelne. Moze warto pobawic sie kolorami i cos wymyslec.

Chyba jest blad w przy praywm menu. Za menu jest linia przerwy i pozniej pojawia sie jakby kawalek tabeli z kolorami menu. Nie wiem czy taki byl zamiar ale wyglada jakby sie cos rozjechalo.

Poza tym strona jest OK. Wyglada prawidlowo w IE i FireFox

Pozdrawiam

Teksty (np. tu) powinien mieć większe odstępy międzywierszowe. Śródtytuły za mało się wyróźniają.

Wkładasz buttony reklamowe między menu - może warto zrobić je takiej szerokości co moduły?

Tytuły modułów są dla mnie za wysokie - sonda, waluty, porady...

Menu główne? nie rozumiem tego pomysłu - co odzielają te dodatkowe wąskie wiersze? daj jakieś stopniowanie tego menu.

Wydaje mi się że layout jest bez ujednoliconego stylu. A problem pogłębiają wielokolorowe reklamy rozmieszczone w różnych częściach serwisu.

Czyżbyś linki w dwóch wierszach wyrównywał spacjami? nieładnie to wygląda po najechaniu.

Jeśli chodzi o funkcjonalność to dobrze działa sortowanie wyników wyszukiwania

Przytakuję moim przedmówcom że wyszukiwarka by się przydała.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

ja na twoim miejscu umiesiclbym przedewszyskim banery wlasnej strony na witrynie

poki nie zdobedzie pozycji ktor sobie zalozyles dobrze by bylo promowac uslugi wlasnej strony

nie tylko po to zeby ludzie wchodzili na te strony ale dobrze budowac wizerunek i swiadomosc moliwosci w ten sposob

doberym elemntem byloby tez oglnotemtyczne forum

wiem ze mogloby sie stac miejscem niekontrolowanych ogloszen ale przeciez mozesz dodac opcje dodaj fote do ogloszenia i wtedy bardziej bedzie sie oplacalo umiescic ogloszenie w bazie

zreszta forum przyniesie ci (jesli dobrze poprowadzone) stalych odwiedzajacych, ktorzy powiadomia innych, ktorzy powiadomia innych z czasem ten sposob promocji moze generowac duzo ludzi nowych na witrynie

dobrym elemntem moze byc ocena wiarygodnosci klientow i ogloszeniodawcow

mozesz tez zrobic cztery buttony zamiast linkow na przyklad

szukasz chaty? oglos sie !!!

Szukasz chaty? Tutaj znajdziesz czego Ci trzeba.

Chcesz wynająć mieszkanie. Niech dowiedza sie o tym inni.

Szukasz lokatora? Znalazles doskonale miejsce. Setkiofert czeka na Ciebie.

Cos w tym stylu moim zdaniem bedzie lepsze niz wynajem staly itp te informacje sa potrzebne ale pod buttonem na przyklad.

Nie licz na zyski z reklam za bardzo. Lepiej zrob platne uslugi eksponowania ogloszen na pierwszej stronie lub w wynikach wyszukiwania.

No i przedewszyskim zrob pokaz ogloszenia z i select z nazwami miast na pierwszej stronie

Szukasz mieszania w ...

Pokaz szukajach mieszkania w ...

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności