Skocz do zawartości

Zbiór wartościowych stron danuta.com.pl!

mykuss

Rekomendowane odpowiedzi

zużyłem kod nr 2...

---

uwagi - zmień sposób obliczania długości wpisu - teraz masz na javasript - nie działa to dobrze z FCK... a konkretniej musi być wykonane 'przeładowanie' strony aby JS poznał długość tekstu wpisanego do FCKeditora...

też tak miałem - skończyło się na tym, że łatwo obejść to zabezpieczenie:

- dajesz długi opis - katalog mówi, że opis ma 0 (ale w tym samym momencie wysyła do skryptu już ten długi opis)

- zmieniasz opis na krótki (np. 10znaków) - dajesz submit i JS przepuszcza - bo mysli, ze opis jest długi a skrypt zapamiętuje opis nowy - krótki :-(

:-)

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, wiem o tym. Zastanawiam się jak to obejść, ale jeszcze nie wymyśliłem z braku czasu.

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

Tak, wiem o tym. Zastanawiam się jak to obejść, ale jeszcze nie wymyśliłem z braku czasu.

musisz zrobić sprawdzanie w php-pie i komunikat o długości dać analogicznie jak ten, ze strona już jest w bazie - to powinno wystarczyć - dasz radę :-) :-)

...

aha - jescze jedna uwaga. Zablokowałeś rejestrację i logowanie to usuń link przy szczegółach wpisu na zakładce "frazy" - najlepiej w pliku tłumaczeń wywal odsyłacz do /members a daj tekst w stylu, ze tylko admin może to robić - chyba, ze nie przewidujesz tagów wogóle to wywal tą zakładkę.

Z mojego doświadczenia (dodaję tagi do każdego wpisu sam) warto dawać tagi - znacząco rośnie linkowanie wewnętrzne.

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

@pixel ślepy jestem ale nie widzę gdzie zostawiłem, chyba wszędzie usunąłem. Co do tagów to można dodawać i polecam. Jednakże nie wiem czy będę dodawał tagi do wpisów cudzych :).

A sorry widzę ż tymi tagami. Muszę to poprawić aby każdy mógł dodawać. Dzięki.

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

• 2 tygodnie później...

Witam,

@ilgesu patrzyłem na to, ale wszędzie jest iso 2 i nie wiem dlaczego wyrzuca tam krzaki, bo wyniki wyszukiwania dodałem w menu i tam jest ok, a kodowanie takie samo.

Dodałem:

- możliwość dodawania tagów (szczegóły opisów, sekcja tagi) https://www.danuta.com.pl/centrum-stomatolo...iech-s-125.html

- chmurkę tagów

- wyniki wyszukiwania

Jeżeli chce ktoś dodać większą ilość wpisów to zapraszam do działu kontakt

• 3 tygodnie później...

Witam,

Pierwsze 3 osoby które odpowiedzą w tym temacie otrzymają kody na PW.

Pozdrawiam

Witam,

kody przesłałem na pw, proszę o wartościowe wpisy.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności