Skocz do zawartości

--- & SitePromotor

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann to nastepnym razem proponuje napisać Mister Sitepromotor.

Moja domena wykazuje: https://www.city4you.pl/szukaj.shtml?query=...y=xann&search=1

I jeżeli niechcesz być to zablokuj w robot.txt bowiem jak to standardowa wyszukiwarka indeksuje po linkach.

Bowiem ja używam domeny www.szookacz.pl - i jeżeli tam znajdziesz jakiś taki babol możesz zablokować dostęp przez robot.txt.

Nie odpowiadam za szukanko.pl - sprawdź we whois do kogo należy domena.

Jeżeli podobny przypadek znalazłeś na szookacz.pl zgłoś to mi na e-mail: szukaj@szookacz.pl.

Choć na szookacz.pl nie przewiduje aby były takie przypadki.

Wyszukiwarka - indeksuje strony po adresach robiąc disallow dla Citybot zapewne nie znajdziesz się w szookacz.pl - odpowiedni zapis możesz także umieścić w znacznikach meta, lub w częsci body wyznaczając której części ma nie indeksować.

A co do szukanko.pl to już wiesz do kogo masz pisać i zmien topicna mister Sitepromotor bowiem Szukanko.pl nie należy do mnie

zwróć uwagę na stopkę strony gdzie wyraźnie pisze All rights reserved by Szook & SitePromotor

to też uzyłem w temacie strony wiec prosze albo usunąć błedne wpisy albo naprawić tą wyszukiwarkę nie bede zmieniał nic w plikach robot.txt bo nawet wiekszość tam błednych domen takich nie posiada a użwanie anchortextu "konto zablokowane" dla domeny hicap.pl jest wyraźnym dziłaniem na czyjąś szkode https://www.szukanko.pl/szukanko.shtml?zoom_query=hicap

Wiec prosze o napwienie tego bubla

Marketing internetowy dla firm

Xann to że było coś napisane: bo zwróciłem już koledze aby nie było tam Szook - bowiem nie należy to dzieło do mnie.

Propomuje skierować topic do niego bowiem ja uważam że moja nie zawiera błedów.

A jeżeli będzie tylko zawierała to właściciel strony będzie mógł taką domenę usunąć.

Więc uważam że topic jest skierowany do kogoś innego a dokładnie do Sitepromotor - więc proszę nie mieszać Szooka do nie jego dzieła.

Nie wiem czy to twoje czy nie towje nie jest to dla mnie istotne fakt ze był twój podpis w stopce o czymś świadczy dlatego zrwróciłem sie do was obydwu o zaprzestanie tego procederu jeżeli jest to umyślenie robione lub naprawienie jeśli jest to nie umyślne.

Rozmawiam grzecznie i oczekuje reakcji od kogo kolwiek SitePromotor, jak na razie widze jedynie szytbką zmiane stopki a nie widze zmiany lub usuniecia wszykich błednych linków.

Mam nadzieje ze dojdzemy do porozumienia w tej kwestii.

Xann Stopkę to ja mogę mieć wszędzie.

Więc pretensje wiesz gdzie a temat nie dotyczy mojej osoby.

I moja osoba nie musi się tym zajmować.

Skoro poinformowałem Ciebie o tym -jesteś świadom iż teraz umieszczenie mnie w topicu jest działaniem celowym.

Więc rozmawiaj jak chcesz i z kim chcesz do mnie to nie należy i ja poprawiać tego nie muszę, ale jak narazie ty nie mając pewności kto jest tego autorem napisałeś że jestem nim ja.

A to że znam kogoś nie uprawnia Ciebie do łączenia mnie z tym.

Więc swoje pretensje kieruj do odpowienich osób - choćby do właściela domeny. Nie do mnie.

Jak zrobić whois chyba nie muszę pisać.

A dla mnie temat jest zamnięty i rozmawiaj sobie nawet nie grzecznie.

No nic, poprostu czekam bo jestem człowiekiem cierpliwym i mam nadzieje sie doczekać tej poprawki.

I Pan SitePromotor naprawi to, No chyba ze nie naprawi. A do Pana panie Szook to przestroga na przyszłośc niech pan zrwaca uwage pod czym sie pan podpisuje.

Xann, podpis nie był umieszczony tam z powodu dostarczania wyników a jedynie kiku rozwiązań - jeżeli takowe został zmienione - mimo iż podpis tam pozostał nie oznacza iż jest to moim dziełem.

Wystarczy tylko chcieć sprawdzić do kogo należy domena i skierować zapytanie najpierw do właściciela domeny.

Tak czy tak - jeżeli znajdziesz u mnie coś podbnego chętnie to poprawię.

Lecz ten tamat pozostawiam jako nie dotyczący mojej osoby.

szookpl jak dlamnie z Twojej strony na chwile obecną jest OK, Twoja wyszukiwarka żeczywiście jest dobra nie znalazlem w niej zadnych takich niuansów jeśli kiedy kolwiek bym coś znalazł zwróce się napewno drogą grzecznościową gdyż tak zawsze czynie na początku. Zawsze zakladam ze ktoś moze mieć poprosu dypiaty kod strony i nie jest to jego wina ze wysypują sie błedy wiec prosze o poprawkę jęśli to nie osiąga skutku sięgam po inne rozwiązania. wiec bez urazy

Xann nie czynię urazy tylko nie widziałem tej stopki - poprosiłem o jej usunięcie - bowiem nie wiedziałem dlaczego mi ludzie piszą że mają złe wpisy - nie jesteś 1 osobą.

Szukałem szukałem i znam już przyczynę, ludzie omyłkowo traktowali tamto dzieło jako moje a ja staram się raczej poprawiać co mogę by było jak najbardziej przydatne.

Położe nacisk aby Sitepromotor poprawił to swoje dzieło a jeżeli możesz zmienić TITLE Topicu będę wdzięczny bowiem nie słusznie on kieruje krytykę w moją stronę.

Pozdrawiam

:mrgreen:

od pewnego czasu dialogi szookpl vs jakaśtam częśc tego forum cechuje ciekawy z psychologicznego punktu widzenia poziom grzeczności oscylujący na granicy agresji ... zauważyliście? (pytanie do neutralnych)

{ Sprzedam ten link}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności