Skocz do zawartości

Jak dla mnie to jawny Duplicate Content

mazur33

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sądzę, że to próba publicznego piętnowania konkurencji - a to raczej nie jest mile widziane na PiO.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Chciałem znać wasze zdanie. Odpowiedź MELA jest dla mnie wystarczająca jak dla mnie można usunąć ten temat albo proszę użytkowników by nie wypowiadali się na ten temat, żeby nie było, że chce kogoś piętnować.

Nie jest to moja konkurencja w sensie oferowanego produktu chodź nie da się ukryć staram się pozycjonować moją stronę na podobne frazy.

Pozdrawiam

chwyt bardzo mocno poniżej pasa.

liczyłbym się teraz z Tym, że Twoja strona będzie dokładnie sprawdzona

przez moderatorów google.

bo kto mieczem wojuje, od miecza ginie.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Ja osobiście nie mam czego się bać. Lecz nie o to tu chodzi. Może faktycznie troszkę przesadziłem :D. Taki mały skandalik. Ale musicie mi zaufać, że nie miałem złych zamiarów.

Kiedyś sprawdzałem inne duże serwisy i Duplicate Content to standard. Co potwierdza, że stosowanie tego typu rozwiązań nie jest czymś bardzo ryzykownym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności