Skocz do zawartości

[Program] Zarządzanie katalogami

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm.. a z czym to jest lepsze niż plik .txt - jak dla mnie nie ma różnicy.

Jak napisałeś:

* aktualizacje listy

troche liczyłem na to, że obok każdego katalogu jest jakiś PR, site, BL i można sobie to aktualizować... a tak to wg. mnie nic szczególnego.

Co do uwag - raczej nie szedł bym w kierunku tworzenia kolejnego (ile to już ich jest) półatuomatu do katalogowania a tak jak sobie wziąłeś za cel - stworzenie własnej listy stron (w tym przypadku katalogów).

Zrób tak by można było "checboxem" zaaktualizować przy wybranych te parametry co pisałem, by była możliwośc zaktualizowania listy wszystkich dodanych stron. No i może w przyszłości jakaś obsługa proxy...

Wtedy myślę, ze nie tylko ja chętnie bym miał w takim programie jakieś swoje zaplecza, stronki, katalogi które bym obserwował jak się indeksują otrzymują nowe PR, BL itd.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ograniczenia nie stanowi Turbo C++ tylko kiepskie umiejętności "programisty" który go obsługuje :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...
Ograniczenia nie stanowi Turbo C++ tylko kiepskie umiejętności "programisty" który go obsługuje :D

Co prawda to prawda :D

No więc, waszym zdaniem co powinien posiadać, program do zarządzania katalogami który byście z chęcią używali? Oczywiście nie wymyślać jakiś super bajerów, bo to nie będzie wersja płatna, tylko darmowa.

Aktualna wersja była pisana w c++, natomiast ta będzie napisana w c# i przy tym zostanę ponieważ mi osobiście daje większe możliwości i dużo łatwiej mi się pisze.

Nadeszło nowe oblicze programu do zarządzania katalogami. Całkiem inny wygląd i według mnie bardziej przyjazny, co za tym idzie chętniej będziecie sięgać po niego, taką mam nadzieję. Program został napisany w c# nie jak poprzednie wersje w c++.

Funkcje:

* dodawanie/kasowanie/edycja katalogów na liście

* wbudowana przeglądarka

* pobieranie PR podczas dodawanie katalogu

* sortowanie listy według wybranych kryteriów

* eksport listy katalogów do pliku txt(same adresy)

Klawiszologia:

* kasowanie katalogu - zaznaczenie katalogu na liście i naciśnięcie klawisza DEL

* otworzenie katalogu - podwójne kliknięcie na katalog na liście

Wymagania programu:

Program wymaga zainstalowanego pakietu .net Framework 3.5

Licencja: Freeware

Screen programu:

zarzadzaniakatalogamiv2.png

Link do pobrania: Zarządzanie katalogami v2.0

Na start jest lista 20 katalogów wartych uwagi :D

Opinie, uwagi itp mile widziane :)

Jako że miałem trochę czasu i zależy mi na dobrej opinii osób które używają tego, jak i będą używali innych programów, to poświęciłem chwilę czasu, na dopisanie importu do programu.

Program z wprowadzonym importem jest do pobrania pod starym adresem, dla przypomnienia:

Pobierz Zarządzania katalogami v2.0

Plik tekstowy z adresami do importu należy wgrać do folderu z programem :)

Co sądzicie o programie, z chęcią posłucham opinii i propozycji, a także trochę krytyki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności