Skocz do zawartości

SZCZERZE - ile rocznie zarabiacie na ADSENSIE

robertr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Brawa dla Lisa za normalne podejście :P

Nie wiem skąd taka różnica w rozmawianiu o pieniądzach np. na adsensowym dziale digitalpointa i na polskich forach.

Jeśli ktoś powie ile zarobił, to tam jest chwalony, motywowany do dalszej pracy itd.

U nas albo ktoś jest wyśmiewany, albo posądzany o kłamstwa. Czy wszyscy zarabiają na czarno, że tak boją się pisać o pieniądzach?

U mnie za zeszły rok zarobki Lisa x 2.

A moze jest ktos kto w tym roku uzbieral juz ponad 2.000$

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

powiedźcie szczerze jaka jest suma roczna Waszych wszystkich czeków
- 12 czeków
dawajcie scriny najlepiej ;d
- Scriny?
a scriny są przerabiane przez pracowników Google żeby nakręcać ten caały biznes
- dokładnie. Podobnie jest z pozycjonowaniem. Wytyczne Google są tylko dla picu, a tak na prawdę pozycjonują sami pracownicy Google.pl

Chłopaki, tak mało zadają teraz w Gimnazjum? Nie macie zadania domowego na jutro?

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Czasem dzięki adsense można dorobić żeby postawić właśnie NA PRAWDE WARTOSCIOWE SERWISY, z których można mieć fajne pieniądze, jak już pisał Xann - https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=66543

Ciekawa dyskusja, z wieloma "ale". Warto przeczytać artykuł.

Ja aktualnie zarabiam grosze :) Od 1 stycznia 2009 uzbierałem 75,00 $ :P Skończyły się już dobre czasy

a tak na serio, to AS nie jest maszynką do robienia pieniędzy
No jak to nie :P wciskasz przycisk i drukuje "zielone" :P
jeśli masz NA PRAWDĘ wartosciową stronę to zarobisz...
Aktualnie tak ;) Szczególnie po tym jak zmienili strefę klikalności :(

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności