Skocz do zawartości

SZCZERZE - ile rocznie zarabiacie na ADSENSIE

robertr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie wiem jak wam ale mnie się dobrze dziś spało. na dodatek ta kumulacja w totka :P

Nie umiecie czytać moich postów - control+ A czyni cuda - rotfl rotfl

i prosze nie pytac na PW jakie jest "remedy" na TAAAAKIE zarobki :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

napisze bo zaczniecie podawac prawdziwe dane:

prosze sprawdzić tutaj moj ukryty tekst - czy sądzicie że warto podawać takei dane ? temat oczywiscie w ujeciu żartobliwym jest OK - ale normalnie nikt tego przeca nie poda.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ale normalnie nikt tego przeca nie poda.

I tym się różni polskie forum od niepolskiego, chociaż zdarzają się wyjątki.

Jestem pewien że Lis podał prawdziwe dane, ja również takie podałem. I dla mnie to właśnie jest normalne, a co innego to cudactwo :)

Dlaczego niezdrowo?

Ja podałem dane zgodne z prawdą. Rzeczywiście tyle zarobiłem. Jeśli chodzi o koszty, to jest to raptem kilkanaście domen i parę hostingów. Więc samo AdSense mi to zwraca kilka razy.

Znacznie bardziej wartościowe są dane na temat zarobków w przeliczeniu na tysiąc wyświetleń (czyli eCPM), ale tego już według regulaminu nie wolno podawać.

Dlaczego niezdrowo?

Po prostu jakiś młody piozycjoner może się napalić na takie zarobki. A to przecież efekt długotrwałej pracy (tworzenia stron, nauki, testów ...) i pewnego doświadczenia.

Ja podałem dane zgodne z prawdą. Rzeczywiście tyle zarobiłem. Jeśli chodzi o koszty, to jest to raptem kilkanaście domen i parę hostingów. Więc samo AdSense mi to zwraca kilka razy.

Nie neguje tego, ale zarabianie większych kwot na adsense nie jest tak proste i łatwe jak to mogło by się wydawać komuś kto siedzi w tym od dłuższego czasu.

E:

Po za tym chwalenie się że ja zarobiłem więcej a tamten mniej jest trochę jak by to powiedzieć ....

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności