Skocz do zawartości

SZCZERZE - ile rocznie zarabiacie na ADSENSIE

robertr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na AdSense można zarobić jak na wszystkim innym i jeśli ktoś naprawdę się mocno za to weźmie to może zarobić dużo. Ten temat żadnej motywacji nie służy. Można pogadać ale tak naprawdę nikt z tego nic nie wyniesie.

Ja mam zbanowaną domenę która zarabia na AdSense ~50$ na miesiąc. Zwraca się domena, hosting i jest na jakieś pierdoły. Ruch tylko i wyłącznie ze stron linkujących do mnie i serwisów na których za darmo się reklamowałem. Przed banem zarobki sięgały 150$ na miesiąc. Ruch oczywiście zmalał z banem. Bana dostałem od tak bez powodu. Mocne linki z wysokich PR które linkowały mnie naturalnie. Google milczy. Wysyłałem 5 razy ponowne rozpatrzenie i nic. Właśnie szykuję przekierowanie na nową domenę i nową odsłonę strony. Zobaczymy jak będzie dalej.

Teraz pytanie co to wniosło do tematu? Nic. Bo to że da się zarobić na AdSense to fakt ogólnie wiadomy.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Zaden materializm. $ jest potrzebne do zycia (niektorzy potrzebuja go wiecej inni mniej).

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Nic tylko walic w "opisy gg" ;D

breja, już się nie opłaca zbytnio ;) Na opisach gg większość klików to były kliki przypadkowe a teraz gdy google nie ma całej powierzchni reklamy klikalnej więc lipa ;P

zy sądzicie że warto podawać takei dane ? temat oczywiscie w ujeciu żartobliwym jest OK - ale normalnie nikt tego przeca nie poda.
Mi tam bez różnicy :P Podatki za zarobki odprowadziłem więc US mnie ścigać z tego powodu nie będzie :P

W ogóle AS ma swoje zalety i wady ;) Tak jak już wcześniej wspominałem mi się nie podoba strefa klikalności w reklamy bo skończyły się przypadkowe kliknięcia.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności