Skocz do zawartości

Link na stronie Page Rank 5 - 5zł / miesiąc + pogrubienie !

Poznaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Co Ty mi tu o jakiś cloakingach piszesz ?

Ja daje linki, które widzi tylko google ?? O czym Ty do mnie rozmawiasz ??

wchodzę na link yahoo który podałem i jest strona "www.atlas.kulturystyka.org.pl" więc inna wyszukiwarka tesh to widzi, po za tym wejdź sobie w cache, o którym jest mowa w tym temacie i o który się tak opieracie - co pokazuje ??

link Tak dlugie linki nalezy skracac, aby sie layout nie rozjezdzal - Michal

Czemu na siłę chcecie zrobić ze mnie oszusta, skoro nikogo nie oszukuję ??

I drogi Adminie - zmień mój podpis na taki jaki był, bo oszustem nie jestem i nikt mi tego nie udowodnił.

I nie wiem co to jest cloaking, bo otym nawet wzmianki nie ma na forum, bo szukałem, a chcialbym sobie poczytać co to jest.

Jeszcze raz napisze, ze nie zycze sobie linkow z forum do subdomeny atlas, wiec ich nie zmieniaj - Michal

Drogi Poznaniaku,

Nie widze sensu aby Tobie tlumaczyc co zrobiles ze swoja strona. Z przykladnow ktore podane zostaly w tym watku, ewidentnie widac, ze google widzi inna strone niz zwykly uzytkownik i inne roboty.

MSN widzi tylko jeden link do subdomeny atlas i tak samo yahoo a google ponad 6000 - cos tu nie gra.

Podpis mozesz sobie zmienic sam, ale bez linku do subdomeny atlas.

Witam!!!

Przylacze sie do rozmowy.

Bardzo nie lubie jak ludzie wyciagaja pochopne wnioski!!!

Wiecie w Polsce obowiazuje takie prawo ze dopuki sie nie udowodni winy oskarzony jest niewinny.

Wydaje mi sie ze chyba kazdy kiedys zaczynal a jezeli twierdzicie ze jest inaczej to jestescie geniuszami.

Jezeli ktos twierdzi ze czegos nie rozumie to nie prosciej jest mu to wytlumaczyc zwlaszcza ze otwarcie o to prosi :?:

Admini przemyslcie troszke zachowanie i nie bawcie sie w bande dzieciakow!!!

profesjonalne forum a tutaj taka niespodzianka.

A jezeli ktos naprawde jest winny i wy o tym wiecie to sie taki post usowa i rozmawia z czlowiekiem na osobnosci.Ale to tylko moje skromne zdanie.

mysle ze admin stanie na wysokosci zadania i cos z tym zrobi.

pozdrawiam wszystkich co sie wypowiedzieli i co sie wypowiedza.

Pamietajcie nie kazdy kto czegos nie wie jest oszustem :D

Moja strona to www.kulturystyka.org.pl, a "www.atlas.kulturystykja.org.pl" to subdomena.

Co do MNS - ja nie dodawałem moich stron do ich wyszukiwarki. Może przez to - nie wiem.

Ja tutaj nie chwalę się wiedzą, że jestem obeznany, w szczególności jesli chodzi o pozycjonowanie. Moje zamiary nie były nigdy złe - jak już pisałem sprawdziłem Page Rank subdomeny i pokazało mi PR=5 , więc założyłem aukcję itd. Nie wiedziałem co to jest 'cache' , 'cloaking' i jeszcze jakieś komendy których nie znam. Jeżeli Page Rank z atlasem to ściema, to po prostu nie bede sprzedawal linku - proste. Jednak na domenie www.kulturystyka.org.pl jest PR=5. Może sprawdzisz, żeby nie było, że jestem oszustem.

Powiedz mi michale - co byś zrobił, gdybym nazwał Ciebie oszustem - chyba byś mnie zbanował. My z Hadesem jesteśmy na straconej pozycji, bo po pierwsze nie mamy wiedzy takiej jak ty, a po drugie nie możemy Ciebie zbanować, chociaż oskarżasz Hadesa o coś czego nie robi świadomie - oszukuje ludzi.

Po drugie, za takie pomówienia mogę złożyć doniesienie do prokuratury, Ty na pewno tesh byś zrobił, gdybym nazwał Cie oszustem. Każdy dba o swoje dobre imię i imię serwisu który reprezentuje. Brak wiedzy o pozycjonowaniu nie może być powodem nazwania kogokolwiek oszustem, a już na pewno nie przez takie poważne osoby jak Admin, czy moderatorzy forum.

Wszystko powinno się odbywać kulturalnie - jeżeli Page Rank jest inny od podawanego przez użytwkonika - wytłumaczyć, nie obrażać. Kultura osobista powinna być na wysokim poziomie w szczególności na takim forum.

Ponieważ jestem współwłaścicielem serwisu kulturystycznego o którym mowa (www.kulturystyka.org.pl) nie życzę sobie pomawiania kogokolwiek z tego serwisu bez udowodnionego oszustwa.

Pozdrawiam, Gromoz

www.kulturystyka.org.pl

I żeby nie było - ponieważ jestem u Hadesa piszę z jego konta i z tego samego IP.

My z Hadesem

Nie wiem kto to jest Hades i malo mnie to interesuje.

Brak wiedzy o pozycjonowaniu

Jezeli umiesz pokazywac googlebotowi inna tresc niz innym to znaczy ze jakas wiedze na temat pozycjonowania masz.

Jezlei usunales ten cloaking to sytuacja wroci do normy w niedlugim czasie inie bedzie tematu oszustwa. Narazie jednak jeszcze taki temat jest.

gdybym nazwał Ciebie oszustem - chyba byś mnie zbanował

Raczej nie.

Drogi Panie Poznaniak czytam te Pana posty i inne ogłoszenia, które gdzieś tam już swojego czasu się pojawiały w różnych miejscach.

Miedzy innymi oferta na allegro dotycząca dodania wpisu do 2500 stron w sieci, gdzie między innymi stoi:

Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie indziej. Nikt za tak niskie pieniądze nie oferuje takiej usługi. Nie daj się naciągnąć na tzw. automatyczne dodawanie stron do katalogów - wyszukiwarki źle indeksują takie strony !!! Jestem doświadczonym webmasterem, który wypozycjonował już nie jedną stronę...

to jak to jest z tym brakiem wiedzy pozycjonerskiej??

dodatkowo z dzisiejszej dyskusji z Panem na GG odnośnie tejże oferty wnioskuję, ze jeżeli nie jest pan oszustem to mało sprytnym naciągaczem

Chętnie przytoczę fragmenty tejże rozmowy, jeżeli bedzie Pan sobie życzył, a póki co prosze wyjaśnić gdzie Pan kłamie:

tutaj mówiąc, że nie zna się Pan na pozycjonowaniu, czy na allegro twierdząc, że się pan zna ??

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Poznaniak ja tylko dodam jeszcze sprawe Twojego katalogu dziwnym trafem o PR 5 (przy zerowym zaindeksowaniu stron), [ nierzetelny partner ] koleżko jesteś i tyle :twisted:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności