Skocz do zawartości

jak sprawdzić siłę w google takiej strony

logotyp24

Rekomendowane odpowiedzi

A więc mój drogi porównajmy:

https://www.uzdrowisko-rymanow.com.pl/

Pagerank :4

Alexa Rank :3,478,

624Katalog DMOZ :Tak

Katalog Yahoo :Tak

Backlinks Google :14

Backlinks Yahoo :0

Backlinks AltaVista :0

Backlinks AlltheWeb :211

Ilość podstron :257

Wiek domeny :9 lat, 354 dni

https://www.wczasyrymanow.pl/

Pagerank :0

Alexa Rank :14,568,096

Katalog DMOZ :Nie

Katalog Yahoo :Tak

Backlinks Google :0

Backlinks Yahoo :0

Backlinks AltaVista :0

Backlinks AlltheWeb :131

Ilość podstron :0

Wiek domeny :brak informacji o domenie

Masz dokładnie podane powyżej co was różni, nad tamtą stroną ktoś popracował i domena ma kilka a lat a Twoja

świeżutka i ty chciałbyś znaleźć się przed nią w indexie (no.. chyba że będzie jakiś wujcio w Google), kiedyś zapewne tak, znajdziesz się powyżej w pozycjach pod warunkiem, że starczy Ci cierpliwości i wytrwałości. Zawsze powtarzam tym osobom które chcą pozycjonować, szybko, łatwo i tanio..... pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł, pozycjonowanie to domena ludzi powciągliwych, rozumnych i myślących - szukających nowych dróg ale nie na tym forum, tu nie odpowie Ci nikt jak się to naprawdę robi, przecież większość z piszących z tego żyje a nikt nie podcina gałęzi na której siedzi. Ja wskazałem Ci różnicę z uwagi iż bawię się tym amatorsko dla mnie przez te kilka lat to rozrywka którą traktuję jako zabawa w ciuciubabkę z google a najważniejsze, że moja strona na swoje anchory jest w top-5 i o to właśnie mi chodziło, zwierzątka są na szczycie...

no jeszcze drobna uwaga - wpadłem pod podany adres i przeżyłem szok, mam pytanie czy widziałeś w necie strony z jednym plikiem index, to wizytówka, najpierw ją rozbuduj, zrób podstrony powiąż to linkami, zrób galerię zdjęć, strona ma przyciągać nie tylko internautę ale i robota a więc pod niego musi być optymalizowana...

mozesz sie modlic najwyżej o FSB, ale to krótkotrwały wzrost :(

początkujący nie ma szans wyprzedzić takiej strony .

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności