Skocz do zawartości

co sie stało z onetem?

birbal

Rekomendowane odpowiedzi

sam na codzien pozycjonuje serwis i interesuja mnie hasla typu:

praca

kadry

oferty pracy

ogłoszenia praca

doradztwo

rekrutacja

raczej oblegane i ciezko strone o takich haslach wypozycjonowac - wczesniej przed bumem bylo cienko

ku mojemu zdziwieniu po wysypaniu wynikow ktore nie dawno bylo onet pociagnal opis strony z uwaga ... alt :] no coz - wiem ze to malo profesjonalne podejscie ale zaskutkowalo

wydaje mi sie ze nie dlugo nadejda zmiany dla wyszukiwarki onetu ... i nie koniecznie na gorsze

ps. z drugiej strony ;) przed "załamką" moj serwis ktorym bawie sie z zamiłowania wt.waw.pl byl na pierwszej pozycji w onecie po wpisaniu

targowek targówek bródno brodno i wiele innych fraz ktore posiadaly jedno z tych slow :)

teraz jest raczej dalej i nie index a jedna z jego podstron ^^

ps2. czy ktos slyszal o includowaniu slow kluczowych postawionych na pythonie ? zadzialalo ? - kto slyszal lub to sam robi ten wie o co chodzi

pzdr

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja mam w onecie bana juz od jakiegos czasu i to nie za to ze cos mam ze strona nie tak - bo nie mam - tylko za to chyba ze pisze na forum rozne rzeczy - i mam to w.... wogole sie tym nie przejmuje bo i tak 80% wejsc mam z google i 15% z wp ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nie pisac o onecie

w mojej firmie onet jest gratisem do google.pl 8)

Wy w nim cos pozycjonujecie??? :]

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

A ja powiem inaczej, z onetu mam mało wejść ale jak są to bardziej dochodowe niż z google.

Google i jego 65% rynku jest bardzo przesadzone bo:

1) Z google kozystają głównie zaawansowani użyszkodnicy,

2) Pare procent zabiera na pewno sprawdzanie pozycji przez rózne narzędzia, użytkowników patrzących po 57 razy dziennie czy ich strona drgnęła w wynikach

3) Idąca moda na "google" (szukałeś w google, poszukaj w google zanim zapytasz tutaj, co google się zepsuło?)

Z onetu czy WP korzystają ludzie powiedzmy mniej oblatani w internecie ale np. szukający konkretnych rzeczy np. strony erotyczne :-)

Kiedyś jak rozpoczynałem przygodę z internetem to myślałem że google pokazuje tylko strony darmowe, niekomercyjne. Jak np. wpisałem jakąs popularną frazę wynik miałem na pierwszych pięciu stronach, teraz muszę się przekopać przez strony "zapłać sms to ci powiem" i inne logosy. Wiem że internet to nie PCK i kiedyś musiało to nastąpić lecz są jeszcze strony z dobrym artykułem czy fajnymi opisami jakiejś rzeczy, ale aby się do nich dokopać trzeba przeglądnać kilkadziesiąt innych stron.

Onet czy wp zawsze były komercyjne i na nich zawsze było trudno znaleźć coś darmowego.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

s4lc ma system na losowanie onetu

no tak... bo losowanie jest wsrod pierwszych pieciu wynikow szukania..

... a teraz nastapi uruchomienie maszyny szukajacej....

TWOJ SZCZESLIWY NUMEREK to DWA :twisted:

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Heh właśnie wróciłem z urlopku i chciałem sprawdzić czy Onet juz znormalniał, ale z Waszych postów widzę, że nadal mu palma obija :rolleyes: Na podstawie pozycji moich stron tez widac, choc jakby cos sie ruszylo, ale bardziej mi to wyglada na przypadkowe sytuacje..

[Ot]Ja uważam, że to celowa zagrywka onetu i już niedługo chcą wprowadzić nową grę losową "Kto będzie jutro na pierwszym miejscu na frazę...". Szykuje się silna konkurencja dla lotto.[/ot]

A ja powiem inaczej, z onetu mam mało wejść ale jak są to bardziej dochodowe niż z google.

Coś w tym jest.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Google i jego 65% rynku jest bardzo przesadzone bo:

Ja uwazam to za niedoszacowanie. Bo jak niby Gemius to sprawdza ?? :) Przeciez nie maja swojego skryptu na ich stronach.

Z onetu czy WP korzystają ludzie powiedzmy mniej oblatani w internecie ale np. szukający konkretnych rzeczy np. strony erotyczne :-)

Tak ale ludzie ktorzy korzystaja z Google sa bardziej sklonni do zakupow przez internet bo go juz lepiej znaja :) Pozatym po ostanich wariacjach coraz wiecej ludzi odwraca sie od onetu.

Check email deliverability tool Maildog

O kur...czę  :shock:

Ale się porobiło. Połowę wejść mam z Onetu. Jestem makabrycznie wysoko.  :shock:

Pod "neostrada" jestem 3., pod "odzyskiwanie danych" w połowie pierwszej strony. Mam też bardzo dużo wejść z haseł praktycznie niezwiązanych z moją stroną.

Ktoś wyleciał, to ktoś musi być wysoko dzięki temu.

63717[/snapback]

Dużo tro znaczy ile misięcznie jeśłi to nie tajemnica?

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności