Skocz do zawartości

co sie stało z onetem?

birbal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moje strony też poleciały.

Jedna z nich z pozycji 2 na 48, ale ostatnio się delikatnie poprawiło, wskoczyła na 29.  

Może jest nadzieja.

Zauważyłem że lepiej się pozycjonyją strony mające w nazwie domeny słowa kluczowe

ustalmy fakty:

w ".pl" strony poleciały w ubiegły piątek

Kiedy poprawiły Ci się SERPy? Od feralnego piatku nie widzę jakichkolwiek zmian powrotnych.

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Wg mnie to strony polecialy w zeszly wtorek. Wczesniej tez przez kilka dni tak bylo, ale wrocilo do normy i we wtorek polecialy juz na dobre do dnia dzisiejszego. Co do "wieku" domeny to nie widze zadnej zaleznosci a juz na pewno "stare" domeny nie sa wyzej od tzw."nowych", raczej bywa odwrotnie.

Nie jest to prawdą. Mam wrażenie, że jest właśnie wręcz przeciwnie.

Z tym się akurat mogę zgodzić Inżyjeże (ale wiek domeny nie jest czynnikiem tego zamieszania)

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Wg mnie to strony polecialy w zeszly wtorek.

Być może był to proces i sukcesywnie spadały strony w SERPach - dlatego Ty zauważyłeś to we wtorek a ja w piątek. Do tego doszło jeszcze wyindeksowanie masy zasobów.

J.

Ciupagi z Helu na export

O kur...czę :shock:

Ale się porobiło. Połowę wejść mam z Onetu. Jestem makabrycznie wysoko. :shock:

Pod "neostrada" jestem 3., pod "odzyskiwanie danych" w połowie pierwszej strony. Mam też bardzo dużo wejść z haseł praktycznie niezwiązanych z moją stroną.

Ktoś wyleciał, to ktoś musi być wysoko dzięki temu.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Wg mnie to strony polecialy w zeszly wtorek.

Być może był to proces i sukcesywnie spadały strony w SERPach - dlatego Ty zauważyłeś to we wtorek a ja w piątek. Do tego doszło jeszcze wyindeksowanie masy zasobów.

J.

Wysy[ało sie we wtorek :?

Wg mnie też wysypało się we wtorek. Wyrażnie widać ,że próbowano zmienić silnik aby indeksowanie było zbliżone do google/netsprint.

W opcji światowej wyświetlanie jest po staremu jakkolwiek widać już część indeksów z nowej "łapanki haosu".

Wyraźnie cłopaki nie mogą sobie poradzić z tym b.. któwy sami zrobili.

Gdyby padła baza indeksów to by poleciały kraj+ świat . a tak wygląda to na eksperyment w pijanym widzie.

Wg mnie też wysypało się we wtorek. Wyrażnie widać ,że próbowano zmienić silnik aby indeksowanie było zbliżone do google/netsprint.

W opcji światowej wyświetlanie jest po staremu jakkolwiek widać już część indeksów z nowej "łapanki haosu".

Wyraźnie cłopaki nie mogą sobie poradzić z tym b.. któwy sami zrobili.

Gdyby padła baza indeksów to by poleciały kraj+ świat . a tak wygląda to na eksperyment w pijanym widzie.

Baza światowa z krajową raczyj nie ma nic wspólnego. W światowym indeksie strony są i nie powylatywały, a w krajowej wyników brak pod domeną, a dodanie (wg. wskazań spec komisji onet) g... daje.

Świat to altavista "wzbogacona" przez onet, a kraj był Inktomi sądze ża nadal jest Inktomi tylko nowsza "lepsza" wersja.

A tak przy okazji jakby ktoś potrzebował (wg. onet.pl) to hale stalowe sprzedaje, tak w wolnych chwilach, bilardy też :D

pozdr.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności