Skocz do zawartości

najszybsze zaindexowanie strony

metoda

Rekomendowane odpowiedzi

witam. w jaki sposób jest możliwe najszybsze zaindexowanie nowej strony w wyszukiwarce google ?? nie chodzi mi o zaden ranking, pozycję, tylko o to aby strona została wessana do cache'a google ?? z tego co sie orientuję to google.com/addurl dziaął dość wolno... czy jest jakaś szybsza możliwość ??

1. Stworzenie mapy witryny i zgłoszenie jej w panelu Google dla webmasterów.

2. Wysyłanie tzw. pingów.

3. Sporo mocnych linków.

Stosując wszystkie te metody można zindeksować nowy serwis nawet w kilka do kilkudziesięciu godzin. :)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Wystarczy żeby bot znalazł stronkę, jak już znajdzie to za jakies kilka dni będzie w indeksie.

Nie zawsze. Czasami wchodzi na strone oglada, ale jak nagle sciagniesz wszystkie linki (a byly słabe) to stronki w indeksie mozesz nigdy nie zoabczyc :)

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

"Wordpress + pingowanie = indeks od 15 minut. Nawet z bardzo małą ilością linków.

Keidys tak. Probowales ostatnio tej medoty? Juz sie tak nie sprawdza.

Moje WP na pingowaniu indeksuja sie po kilku dniach.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

U mnie jest cały czas to samo. Średnio po 30 minutach.

dzieki za odpowiedzi wszystkim. a co to znaczy "pinguje" strony?? oczywiscie wiem co to znaczy pingowac w pojeciu sieci... a teraz drugie pytanko. zalozmy ze juz mam strone ktora jest zindexowana w google, dodaję na tej stronie linka do innej strony zewnetrznej, ktora z kolei nie jest jeszcze zindexowana. jaka jest szansa ze ta strona w ogole bedzie i kiedy ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności