Skocz do zawartości

Dwa adresy wskazują na jedną stronę www

goral605

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moje pytanie dotyczy pozycjonowania strony na którą wskazują dwa różne adresy. Czy to moze jakoś utrudnić pozycjonowanie albo spowodować nieznane skutki ze strony google?

Jeżeli mam stronę www.aaa.com oraz stronę www.bbb.pl i na jednej z nich była umieszczona jedna grupa produktów a na drugiej stronie druga grupa produktów to w przypadku gdy chcę dać te produkty na jedną stronę glówną - www.aaa.com a z drugiej strony, czyli www.bbb.pl zrobić przekierowanie na tą główną to czy to ma jakiś wpływa na pozycjonowanie, czy może to spowodować jakieś trudności?

Dodam iż wcześniej żadna z tych stron nei była pozycjonowana, miały jedynie kilkanaście linków ze stron dostawców.

Przepraszam jeżeli troche zakreciłem:)

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Jeśli strony nie były dotychczas pozycjonowane, to najprawdopodobniej BL (jak wspominałeś głównie od dostawców) najprawdopodobniej linkują do strony głównej (a nie na podstrony produktów). W takim przypadku wystarczy, że zrobisz przekierowanie 301 z domen A na B (lub odwrotnie) i wszystko powinno być ok.

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności