Skocz do zawartości

Wszystko stoi w google

k3rn3l

Rekomendowane odpowiedzi

mi wszystko ładnie...spada:P

wazne ze najwazniejszy klient skoczyl jak zloto :)

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

z indeksacją trochę lipa bo po 2 tyg mam subdomeny niepoindeksowane mimo że wcześniej łapało po 3-4 dniach. Pozycje skaczą pomiędzy 3 a 60 pozycją mimo że strona nie jest linkowana rotacyjnymi linkami tylko stałymi. do tego jeszcze klienta domena co kilka dni znika i pojawia się w serpach cyklicznie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

mi ogólnie ładnie indeksuje ale z podciąganiem pozycji w górę to już kłopot - a zwłaszcza z miejsca 11-13 na 7-9 --------------> wręcza masakra. Linkowanie nie działa czy to statyczne czy dynamiczne

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

nic trzeba poczekać do update może prócz pr pozlicza też inne elementy i uaktualni serpy, bo teraz co obserwuje to jakaś lipa mała.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

w starociach stagnacja :) - ale to chyba dobrze

mlode katalogi indeksuje sie ladnie (po kilku godzinach w indeksie) i ladnie frazy lapia - na jak dlugo to sie okaze

ale, ze stagnacja, to bym nie powiedzial - pewnie jakis updade se zbliza - bo rozne dziwne rzeczy dzialy sie na zapleczowkach (przywrocenie pr na tych co oberwaly itd ... )

takie moje spostrzezenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności