Skocz do zawartości

Wszystko stoi w google

k3rn3l

Rekomendowane odpowiedzi

mi ogólnie ładnie indeksuje ale z podciąganiem pozycji w górę to już kłopot - a zwłaszcza z miejsca 11-13 na 7-9 --------------> wręcza masakra. Linkowanie nie działa czy to statyczne czy dynamiczne

Mam dokładnie takie samo odczucie.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Moze z pozycjami troche nie halo.

Ale indeksowanie w normie :)

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

A u mnie całkiem przyjemnie... 80% stron systematycznie acz powoli idzie w górę... 10% stoi i nie rusza ani nawet o pozycję, i kolejne 10% lekko chwiejnym krokiem zmierza w dół... Po za tym miłoby było gdyby już był apdejt pejdż ranka :)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

u mnie tak samo, jak w większości Waszych przypadków. Nowe stronki szybko pojawiają się w indeksie.

Z pozycjami mam masakre. Od jakiegoś czasu 3 całkowicie różne stronki o różnej treści, pozycjonowane na różne frazy utkwiły mi na 4 pozycjach i nie chcą drgnąć ani w góre ani w dół. Dokładnie analizowałem strony które są nade mną i według analiz spokojnie powinny być już na 2 miejscu.

Tak samo mam ze stronką, która utkwiła mi na 11 pozycji i też ani drgnie mimo tego, że ostatnio zdobyła kilka mocnych linków, które powinny ją wbić bez problemu do TOP10.

Zapleczówek aż tak skrupulatnie nie analizuje ale zmiany pozycji też raczej nie są zauważalne. +/- 5 pozycji

Z pozycjami mam masakre. Od jakiegoś czasu 3 całkowicie różne stronki o różnej treści, pozycjonowane na różne frazy utkwiły mi na 4 pozycjach i nie chcą drgnąć ani w góre ani w dół. Dokładnie analizowałem strony które są nade mną i według analiz spokojnie powinny być już na 2 miejscu.

Tak samo mam ze stronką, która utkwiła mi na 11 pozycji i też ani drgnie mimo tego, że ostatnio zdobyła kilka mocnych linków, które powinny ją wbić bez problemu do TOP10.

Dokładnie tak.

Stoi i się zamulił w miejscu.... tak jakby te DC pracowały na windowsach :)

Marketing w sieci - da się ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności