Skocz do zawartości

Ile zapłacilibyście za wpis do unikalnego precla?

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrych precli jest bardzo mało - takie są obecnie realia.

Ile zapłacilibyście za dodanie artykułu do unikalnego, tematycznego precla?

Załóżmy, że PR=3, linkowany, 6 miesięcy w sieci - taka mała informacja...

Czy 2,00 zł + VAT za miejsce na artykuł - przelew na konto bankowe to dużo?

Po prostu zastanawiam się nad stworzeniem kilka ciekawych artykularni ale nie za free.

Bez spamu, maksymalnie 2 odnośniki w artykule, brak moich linków wychodzących.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

4zł + VAT za artykuł + dodanie do precla. Na taką cenę i usługę mógłbym się skusić.

Czyli ktoś mi piszę tematyczny tekst, dodaje 2 linki na anchory jakie sobie życzyłem i umieszcza wpis w swoim preclu a ja płacę 4,88zł brutto.

Za samo dodanie do precla nie jestem zwolennikiem bo to długo trwa. Cena jest ok ale czas stracony na robienie przelewu czy wysyłanie sms'em i wpisywanie kodu na katalog z PR = 3 to trochę dużo zachodu a efekt taki sobie.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

do 5 zeta + vat. zadbany bez filtra - to najwazniejsze.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Te 5zł z napisaniem artykułu to jest dobra cena. W końcu można mieć kogoś na "etacie" kto pisze te arty za 2-3 złote. A Tobie zostaje 2 zł za miejsce. I wszyscy są zadowoleni.

Jeden warunek to udostępnienie jakiegoś systemu płatności jak platnosci.pl, bo robienie ręcznie przelewu już jest pase ;-) MrBullet ma rację, że to skutecznie zniechęca. Nie czuję też blusa z sms'ami (pomijając już, że odbiorca i tak nic z tego nie ma).

Za samo udostępnienie miejsca, gdzie miałbym jeszcze zrobić tradycyjny przelew to raczej nie jestem skłonny płacić, bo to za dużo zachodu.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Zawsze można zrobić pakiet 30 sztuk za 150 zł / netto. W skład czego wchodzi 30 unikalnych artykułów z dodaniem. Tylko pytanie czy ktoś skusiłby się na to? Obietnica także oczywiście jakaś musiałaby być np: artykuł będzie tak długo jak blog - okres minimum pół roku.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

A gdzie się podziały te piękne czasy, kiedy to administratorzy witryn płacili krocie, by tylko ktoś napisał treść dla ich witryny... Wszystko się zmienia, ale żeby taki obrót o 180 stopni? :)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Ile ja bym dał za tematycznego bloga w interesujących mnie tematykach.

Za tematycznego dobrze zrobionego i na dobrych pozycjach dałbym nawet z dyszkę od arta.

Za ogólnotematyczne, to raczej jakieś 3zeta, ale tutaj już wymagania większe, musi mieć dobre staty.

Załóżmy, że PR=3, linkowany, 6 miesięcy w sieci - taka mała informacja...

Czy 2,00 zł + VAT za miejsce na artykuł - przelew na konto bankowe to dużo?

Musiałby być sporo podlinkowany bo póki co tylko za wpis w katalogach zgreda i lagatę lucasa jestem w stanie zabulić 2zł - reszta po prostu się nie opłaca biorąc pod uwagę niskie ceny hostingów, domen i łatwość w konstruowaniu zaplecza.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jednak najpierw stwórz takie cudo, potem zobaczymy w praniu.

eee tam takie cudo to się tworzy bardzo szybko od strzału , kupujesz domenę z PR i stawiasz pod nią katalog , ba bo to mało mamy precli czy katalogów z PR ?

mi sie wydaje że lepszym hitem będzie nie katalog z PR5 tylko hasło stary katalog ooo to ma branie

Marketing internetowy dla firm

Cudo - czytaj coś do czego warto dodać ten wpis. Nie uważam, żeby samo kupno starej domeny było dobre, jak stronka siedziala by w filtrze i nie była linkowana, a na stronie było 1k wpisów, z tego połowa niezaindeksowana. Poradzić na to wszystko, żeby każdemu się opłacało to będzie cud.

Katalog a precel to 2 różne sprawy jak dla mnie. Tutaj dochodzi kwestia zapłacenia za napisanie tych artów, więc jeśli ktoś ma 10 dobrych artów, woli dodać w 10 dobrych miejsc, niż stracić arty na jakimś syfie. A kwestia finansowa jest tutaj najmniejszą sprawą, bo ciężko napisać o jednym 100 artów. Można je przejechać mixerem, ale to już nie ten sam efekt który może dać dobry unikalny art na dobrym fajnym blogu.

W katalogach jest owszem tylko kwestia dodania wpisu, płacisz dodajesz, lecisz dalej. Tam liczy się link, w takim preclu przydała by się do tego jakość.

edit: jeszcze jedno przemyślenie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności