Skocz do zawartości

oscommerce na dysku lokalnym

Rafal111

Rekomendowane odpowiedzi

try

{

Stawiasz serwer HTTP + MySQL + PHP np jako instalka XAMPP;

Instalujesz osCOmerce;

}

catch(Bledy)

{

Bledy -> Liczne zapytania do google o instalacje xampp i samego os comerce

}

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ja tam proponuje rozwiązanie ekstremalne :)

virtualbox + linux + mysql + php + apache

Nauczyc sie to instalować a nie korzystać z jakiegoś badziewnego XAMPP

Ludzie potem sie dziwia ze na lokalu działa a jak przenosza na serwer to nie :)

Choc w sumie to zadna róznica czy lokalny czy zdalny, jak wiesz co robisz to Ci żadna różnica

Inna sprawa ze najpierw zainstaluj a skrypt sam Ci powie co nie tak.

XAMPP pod linuxa też jest.

Skoro autor postu zadaje takie pytania to raczej nie ma najmniejszych szans na instalację wszystkiego ze źródeł w klimacie: configure make make instal :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Może się z kimś założył o flaszkę i szuka potwierdzenia swoich słów...
Gdyby "był w temacie" nie musiał by szukać potwierdzenia. Jednak szuka więc można śmiało wnioskować, że nie jest, wiec sam nie zainstaluje tak jak proponuje Maximus :)

Odpowiedz jest w moim pierwszym poscie. Instalacja XAMPP pod windows za pomocą instalatora tego pakietu, a następnie oscomerce polegające na wypakowaniu plików i instalacji za pomocą kreatora www w przeglądarce. Prościej tego procesu opisać nie można :)

ok zainstalowałem XAMPPa, zainstalowałem sklep, nawet udało mi sie podmontowac baze danych ze sklepu internetowego. Strona głowna działa tylko pokazuje sie ze mam configure do zapisu i ze istnieje katalog install chociaz go wywaliłem - ale to niewazne.

Panel admina tez dziala. Ale jak wejde ze strony sklepu w jakikolwiek produkt to pojawia sie komunikat 404 ze nie ma takiej strony ;)

Widocznie masz źle zdefiniowane scieżki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności