Skocz do zawartości

Katalog stron Racer

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

Mój pierwszy katalog na skrypcie Freeglobes. Jako, że pierwszy może nie być idealny, uwagi proszę zgłaszać w tym temacie, poza uwagami na temat tłumaczenia, bo to jeszcze będę poprawiał i uzupełniał :)

Domena prawie 10 letnia, Page Rank 4, jeszcze nie w indeksie ale myślę szybko to się zmieni.

Wymagania co do opisu stron: od 200 do 600 znaków, w miarę możliwości unikalne.

Zakaz erotyki, hazardu innych tematyk niezgodnym z regulaminem adsense.

adres - https://racer.com.pl

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Będzie będzie, nie po to się grzebałem z tym skryptem, żeby go nie podlinkować :)

Jeśli nie ma podkategorii zgłaszajcie do kategorii głównych na bieżąco będę przenosił wpisy, tworzył podkategorie.

Myślę że z tym przenoszeniem to nie za dobry pomysł.

1. Dużo pracy

2. Jak zwykle paru z nas będzie niezadowolonych z Twojego wyboru

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

sama 10 letnia domena robi wrażenie :)

szkoda tylko ze kat jest ogólny a nietematyczny - byłaby bardziej wartościowa.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Moze pokusisz sie jeszcze o taki bajerek, ktory zastosowal pixel w swoim katalogu, ze pokazuje wizyty bota Google. Nie wiem na ile zaznaczona wizyta bota po spingowaniu wpisu jest wyznacznikiem skutecznosci tegoz pingowania, ale chyba jest. Wiec chcialbym wiedziec, czy sie powiodlo czy nie.

• 6 miesięcy temu...

No i mamy restart katalogu, konwersja wpisów z freeglobes (poprawianie kodowania, dodawanie tagów) przerosła mnie, także katalog freeglobes z 1k wpisów który działał na tej domenie, zostanie przeniesiony na inną.

Obecnie pod https://www.racer.com.pl znajduje się SEOkatalog, zapraszam do dodawania wpisów które błyskawicznie się indeksują :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności