Skocz do zawartości

Wybór systemu wymiany linków.

elliot

Rekomendowane odpowiedzi

zaraz zacznie się tutaj wojna na SWL

powiem jeszcze tak jak ja to robię,

1. Wyszukuje dobre/wartościowe precle / lub stawiam swoje na przechwyconych domenach

2. Umieszczam na preclach moje wpisy, unikalne / synonimy

3. Linkuje precle 500p z e-weblinka

4. Daje na główną jakiś % z rotacyjnych i stałych

5. Czekam na efekty

6. Wysyłam zleceniodawcy numer rachunku :D

sygnaturka.png

z rotacyjnych polecam eweblinka

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jak widać, historia lubi się powtarzać. Pamiętacie czasy, kiedy najpopularniejszymi i chyba jedynymi SWL-ami były Linkor i Linkuj? Linki w nich były przydzielane dynamicznie, wkrótce zaczęto dostrzegać wady tego sposobu i narodziły się systemy wymiany odsyłaczy statycznych, które były wychwalane za ten rodzaj przydzielania linków, natomiast Linkor i Lunkuj odeszły w niepamięć, wszyscy wieszali na nich psy, mieszali z błotem wszystko co wiązało się z niestałymi odnośnikami. A teraz... renesans dynamicznych SWL-i? Dalszy rozwój wydarzeń chyba nietrudno przewidzieć.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

zamiast pytac, jaki wybrac, poświęć trochę czasu, przeczytaj tematy dotyczące systemów z działu o systemach i zacznij testować, coś co kumuś jest idealne, Tobi może przynieśc same kłopoty, a coś co ktoś nawet nie uzyl by gdyby go przypiekali, Ty zastosujesz z doskonałym efektem...

jest jeszcze możliwość, że wogole nie potrzebujesz SWLa, ale do tego musisz dojść sam...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A co uważacie za lepsze - gotlink czy seonet?

Kiedys seo.net ale teraz wg. mnie Gotlink

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

nie wiem dlaczego ale seo.net.pl wydaje mi się najbardziej słaby spośród trójki soe.net.pl Gotlink , e-weblink .

Może taki niefart do tego systemu ...

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności