Skocz do zawartości

www.kaczynskimamalegofiutka.org

zero3

Rekomendowane odpowiedzi

A że popędził zboków - tym lepiej - niezależni czy zrobił to dla poklasku elektoratu czy z własnego przekonania.

Jakich zbokow - to tacy sami ludzie jak inni. Ciekawe czy tak samo napiszesz jak jakis inny nawiedzony polityk popedzi np. katolikow czy tez grupy spoleczne.

To, ze maja inne preferencje seksualne niz reszta to tylko i wylacznie ich sprawa. Niech robia sobie co chca i na co maja ochote byle by nie krzywdzili innych (o ile mi wiadomo tego nie robia).

Konstytucja gwarantuje kazdemu wolnosc zgromadzen. Kaczka nie wydajac pozwolenia zlamal najwaznijesza ustawe w panstwie. Dla mnie jest przegrany juz na starcie i mam nadzieje, ze wiecej bedzie takich jak ja.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@sensor

Czemu nie pójdziesz w szczegóły? Miły zwyczaj wrzucania ogólników a potem zero konkretów - zapoczątkował go taki jeden od "Czy jest prawdą że...."

Na szczęście z chwilą wyboru na prezydenta wszystkie cwaniaczki zniknęły i jest jak w bajce. Przetargi nie są ustawiane, raj do robienia interesów. Zresztą po co to pisze. Wszak wiesz to z własnego doświadczenia.

@BD

Popieram.

Konstytucja gwarantuje kazdemu wolnosc zgromadzen.

Jasne na tej podstawie także zlegalizowac przemarsze np. faszystów, satanistów, pedofili, zoofilii i tym podobne mniejszości społeczne.

Czemu nie pójdziesz w szczegóły? Miły zwyczaj wrzucania ogólników a potem zero konkretów - zapoczątkował go taki jeden od "Czy jest prawdą że...."

Może dasz przykład?? Wiem, że zawsze łatwiej napluć gdy inni plują - niekoniecznie trzeba do tego mieć podstawy.

SensorStudio & Co.

Konstytucja gwarantuje kazdemu wolnosc zgromadzen.

Jasne na tej podstawie także zlegalizowac przemarsze np. faszystów, satanistów, pedofili, zoofilii i tym podobne mniejszości społeczne.

Jasne tyle, ze np faszyzm jest zabrobiony przez prawo a homoseksualizm nie. To na wszelki wypadek jak nie widzisz roznicy ;)

A niby z jakiego powodu?

Bo pedzie latają po ulicy i chwytają za jajka młodych chłopców -

A kaczka razem z bratem blizniakiem ukradl ksiezyc i do tej pory nikt go za to nie zamknal...

Masz jeszcze jakies ciekawe argumenty?

(chciałbym dodać palancie ale sie powstrzymam  ;) )

Wyobraz sobie, ze nie mam poczucia humoru i odbieram to tak, ze mnie obraziles.

W zwiazku z tym, ze na tym forum dbamy o kulture wypowiedzi chcialem uprzedzic, ze nastepny taki wyskok bedzie rownal sie skasowaniem postu.

myślę że problem nie tkwi w braku akceptacji dla odmiennych orientacji seksualnych (chociaż nie chę się wypowiadać za sensora) ale w nachalnym jej manifestowaniu i wyzywaniu wszystkich tych którym niekoniecznie podoba się widok dwóch całujących się gejów od betonów i prymitywów.

{ Sprzedam ten link}

myślę że problem nie tkwi w braku akceptacji dla odmiennych orientacji seksualnych (chociaż nie chę się wypowiadać za sensora) ale w nachalnym jej manifestowaniu i wyzywaniu wszystkich tych którym niekoniecznie podoba się widok dwóch całujących się gejów od betonów i prymitywów.

O widzisz to juz jest jakis argument. Tyle, ze nachalnym mozna uznac rowniez:

- demonstrowanie przez wszechpolakow,

- blokowanie stolicy przez kierowcow taxi,

- masze gornikow,

Widzisz w zaleznosci od pogladow moze sie nie podobac to, ze wszechpolacy pokazuja swoja katolickosc a kierowcy blokuja ruch w stolicy.

Skoro tolerujemy jedne przejawy manifestownania swoich pogladow/niezadowolenia to musimy tej samej miary uzywac do innych. Nie mozna robic czegos takiego, ze Ci sa OK a tamtych nie lubimy.

Przepraszam za wyskok - myślałęm, że poczucie humoru jest na forum trochę większe.

Co do księżyca to sam się cieszyłem, że kaczorki padły razem z PCetem, głównie z powodu sprawy telegrafu i agoganckich ówczesnych wypowiedzi pana prezesa. Jednak z perspektywy czasu widzę, że gdyby były podstawy zostali by utopieni w łyżcze wody.

Sprawa miejszości: żadna miejszość społeczna (włączając w to niemiecką ukraińską, wędkarzy, rowerzystów, itp) nie jest tak agresywna i eksoansywna. Jeżeli ktoś jest homo albo lubi latać nago to jego problem ale reklama tego jest bardziej szkodliwa społecznie niż palenie papierosów i ustawowo w takich sprawa powinno być ostrzeżenie jak na każdej paczcie fajek. ;)

SensorStudio & Co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności