Skocz do zawartości

www.kaczynskimamalegofiutka.org

zero3

Rekomendowane odpowiedzi

przypominaja mi hasla "CHWDP" - dzieciaki pisza po murach a polowa z nich nie wie co to znaczy  

;)

tia... a najczęściej pisane HWDP

ale, ale, czego by nie rzec, nie kasują wpisów w książce, nawet tych niekorzstnych dla nich, za to mają u mnie plusa i wizytę mojego kumpla :P

Pozdrawiam

Kors4r

Linux Portal | Mandriva Linux - news

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeżeli ktoś jest homo albo lubi latać nago to jego problem ale reklama tego jest bardziej szkodliwa społecznie niż palenie papierosów i ustawowo w takich sprawa powinno być ostrzeżenie jak na każdej paczcie fajek.  ;)

A nie widzisz, ze problem zrobil Kaczynski i jego postawa. On rozpetal cala afere i gdyby siedzial cicho to geje by sobie pospacerowali, w TV poszedl by news i koniec. A tak masz to co masz.

Jakos nie widze problemu z tym, ze ktos jest homo - niech sobie jest i robi to na co ma ochote. Wazne ze ja nie musze tego robi jak nie mam ochoty.

Jakos nie widze problemu z tym, ze ktos jest homo - niech sobie jest i robi to na co ma ochote. Wazne ze ja nie musze tego robi jak nie mam ochoty.

ja nie mam ochoty patrzeć na reklamę homo a jesem zmuszany i co mam zrobić?? Proponuje stworzyć rezerwat dla heteryków wktórym byliby pod ochroną aby ludzkość nie zgineła.

SensorStudio & Co.

ja nie mam ochoty patrzeć na reklamę homo a jesem zmuszany i co mam zrobić?? Proponuje stworzyć rezerwat dla heteryków wktórym byliby pod ochroną aby ludzkość nie zgineła.

Podziekuj Kaczynskiemu bo to on jest winny naglosnieniu tej akcji. W zeszlym roku zaczal a wtym podsycil ogien.

Dodam jeszcze, ze ja rowniez nie mam ochoty ogladac gornikow blokujacych drogi zwlaszcza w chwili gdy spiesze sie na wazne spotkanie. Wkurzaja mnie rowniez fani samoobrony na drogach. Nie podoba mi sie rowniez to, ze w sejmie za moje podatki mamy cyrk. Nie podoba mi sie zachowanie wszechpolakow. Do tego nie mam ochoty przygladac sie temu jak policja pilnuje aby nikt im nie przeszkadzal lamac prawa.

Niestety nie mam innego wyjscia jak sie pogodzic z tym. Tobie radze rowniez zrobic to samo w temacie demonstracji gejow.

żadna miejszość społeczna (włączając w to niemiecką ukraińską, wędkarzy, rowerzystów, itp) nie jest tak agresywna i eksoansywna

O. Widzisz.

Jakoś w Krakowie rok temu na tzw. pochodzie równości, ci "źli", jakoś nie byli przebrani w pawie piórka i tylko skandowali "wolność, równość, tolerancja", natomiast ci "dobrzy" byli przebrani w kominiarki. Kiedy już tym "dobrym" nie wystarczyły kontrokrzyki "pedały do gazu" i obrzucili nas jajkami, kamieniami, butelkami, żrącymi substancjami, lusterkami i zderzakami samochodów, to policja zaczęła przez megafony prosić tych "dobrych" (pokroju Kaczora), aby "panowie z immunitetami zechcieli zaprzestać wznosić okrzyki i kierować podopiecznymi i przeszli na drugą stronę, aby brygada policji mogła podjąć działania prewencyjne".

ja nie mam ochoty patrzeć na reklamę homo a jesem zmuszany i co mam zrobić??

O. Widzisz.

Wyobraź sobie, że oni też mają ochoty patrzeć na reklamę hetero. Na tych wszystkich śmierdzących, nieogolonych, beznadziejnie ubranych, nierzadko zapijaczonych, odrażających mężczyzn. Na ten ich rażący brak kultury, wulgarność, karygodne i agresywne zachowania wobec kobiet, świadczące o zerowym dla nich szacunku. Tych tysięcy demonstrujących ile sił całemu światu swe zauroczenia heteryckich par, które łażą po wszystkich ulicach, obściskują się, ciągnąc przy tym za sobą smugę śliny i narzucając się wszystkim dookoła. 2 miliony lesbijek i gejów Polaków reaguje na ten widok skrzętnie skrywanymi wymiotnymi skurczami żołądka, a "świat hetero" zmusza ich do oglądania tego codziennie od pierwszych dni życia życia. I nie narzekają.

A te 2 miliony lesbijek i gejów Polaków płaci dokładnie takie same podatki jak Ty /a statystyka mówi że i nieznacznie wyższe/, więc mają dokładnie takie samo prawo jak Ty /a st... tfu./ narzekać.

Pozdrawiam, J. :)

dzięki hetero nasz gatunek trwa  :)

Do czasu ;)

O, jeszcze cos znalazlem:

_ttp://wiadomosci . wp . pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=7565647&rfbawp=1120539416.202&redId=40768012542ca1318364d9&redTs=1120539416

Czy to dobre sposoby na powstrzymanie tego co tak bardzo was kłuje w oczy?

Tyle, ze nachalnym mozna uznac rowniez:

- demonstrowanie przez wszechpolakow,  

- blokowanie stolicy przez kierowcow taxi,

- masze gornikow,  

bo takim właśnie jest ... jedni drą mordy o kase drudzy o władzę jeszcze inni dla idei ... a wszystko to na przekór uczciwie pracującym ludziom, którzy ze swoich podatków pokrywają konsekwencje tych błazeństw ... co do homoseksualizmu - nie kumam po co te manifestacje??? chyba że jest jakieś drugie dno

a co do księzyca i kaczorów ... to biorąc pod uwagę czas i miejsce owych wydarzeń historia oceni to pozytywnie ... wszkaże to komunistyczny księzyc w socjalistycznym kraju

{ Sprzedam ten link}

Niech sobie homo robia co chca byle publicznie sie nie wystawiali, bo to jest nieapetyczne a jesli chodzi o adopcje dzieci, to w tym przypadku juz jest wogole cos pomylone.

Jak mozna miec dwoch tatusiow lub dwie mamy ?? Przegiecie totalne....

..:: Janosik ::..

Bogatych banuje,

biednym linkuje.

Masy naprawcze Sklep modelarski Torowiska

Swiją drogą to zawsze zawyżacie liczbę "przecwelonych" w Polsce. Dodam, że w przeszłości jako prawiczek były próby przeciągnięcia mnie na drugą stronę na szczęście nieudane - w przeciwnym przypadkupopierałbym cię równie gorąco jak inni homo.

Ja jestem hetero ale zapewne gdy bylem maly ktos mentalnie przeciągnął mnie na ciemną stronę. Wolę gejów od zionących nienawiścią Twojego pokroju. Rozumiem że w Twoim otoczeniu określenie "przecwelonych" jest wyjątkowo zabawne. W moim jest/było wyjątkowo obraźliwe więc daruj sobie.

sensor z rozpedu skasowalem caly Twoj post. wybacz. chcialem skasowac pewne paskudne slowo, ktorego na tym forum byc nie powinno.

ponizej tresc skasowanego postu w calosci:

jez napisał:

obrzucili nas jajkami, kamieniami, butelkami, żrącymi substancjami, lusterkami i zderzakami samochodów,

Jezu może ci sie to z powstaniem w gettcie pomyliło? Wink

Jeżeli otwarcie przyznajesz się do swojej hono orientacji i nie jest to prowokacja to szanuje twóją odwagę ale nie mogę się zgodzić na przyznanie ci statusu trzeciej płci bo musiałbym akceptować to samo dla fetyszystów różnych maści, pedofili, zoofili (nie zrozum mnie źle to nie jest z mojej strony naigrywanie się z ludzi). W jaki sposób stałeś się homo - nie wiem, ale na pewno nie jest to przyrodzone (poza bardzo żadkimi wyjątkami totalnych zaburzeń hormonalnych). Masz raczej wyrobiony odruch analogicznie do psa pawłowa. A że niewątpliwie realizacja takiego odruchu daje ci nagrodę w postaci przyjemności to raczej nie starasz się tego zmienić.

Adoptowanie dzieci przez homo to zupełna pranoja. Poza dużym zwiększeniem szans na molestowanie w takiej "rodzinie" zastępczej to sam wzór na dzień dobry zwiększa wśród wychowanków odsetek homo.

Swiją drogą to zawsze zawyżacie liczbę "przecwelonych" w Polsce. Dodam, że w przeszłości jako prawiczek były próby przeciągnięcia mnie na drugą stronę na szczęście nieudane - w przeciwnym przypadkupopierałbym cię równie gorąco jak inni homo.

bardzo prosze, nie obrażaj ludzi innej orientacji.

po prostu nie obrażaj ludzi.

Tak w ogole to z tego co widze to brak poszanowania dla odmiennosci. Czyli samego siebie. Bo kazdy z nas to mala odmiennosc :D

Wiecie w PL panuje poglada ze kraj za zachodnia granica jest faszystowki. Gdyby tak bylo to czy burmistrzem stolicy Niemiec zostal by zadeklarowany gej ?? Chyba w PL tego nie dozyje.

A Kaczynski niechcacy wywolal wilka z lasu i dobrze moim zdaniem bo zaczeto debate na temat homoseksualizmu w PL. Od takich malych kroczkow zaczynaja sie zmiany.

OT

https://www.3fala.art.pl - genialna stronka ;)

Check email deliverability tool Maildog

jak dla mnie to jest jedna wielka zaslona dymna zeby odwrucic uwage spoleczenstwa - my sie tu sprzeczamy, prowadzimy debaty na temat tolerancji

a ja mam w d... tolerancje !

- to jest problem malo wazny, nie istotny w porownaniu z problemami takimi jak bezrobocie, niz demograficzny, bieda, prywatyzacja, korupcja, coraz wyzsze ceny benzyny, ...............

ogolnie calkowity upadek kraju !

od ktorego prubuja odwrucic nasza uwage,

i gdzie teraz jest Pan Kaczynski ?

pewnie na hawajach z kochanka, z reszta gdzie by nie byl to on wlasnie ten problem ma w du**e

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Rozumiem że w Twoim otoczeniu określenie "przecwelonych" jest wyjątkowo zabawne. W moim jest/było wyjątkowo obraźliwe więc daruj sobie.

Przecwelony to raczej nie jest słowo obraźliwe ale określenie pewnego rytuału w grypserze (subkulturze więziennej - to info dla zero jeżeli jako słowo obraźliwe uznał cwelenie) określającej odbycie stosunku homoseksualnego w formie pasywnej lub dotknięcie członkie (najczęściej w twarz). Nie oznacza ono obrazy ale zdegradowanie klienta do najnizszej grupy w więzieniu. Grypserę według waszych poglądów należy uznać za mniejszość i przyznać jej pełne prawa. To nie jest ironizowanie ale wyprow3adzenie wywodu z waszych założeń.

Jeżeli chcesz być tolerancyjny to bądz tolerancyjny nawet dla nietolerancyjnych nawet wtedy gdy cię kopią w tyłek. Gdy zaczyna się dziać coś co taki tolerancyjny nie lubi to kończy się tolerancja.

A heterykom nie wolno okazywać niesmaku i braku akceptacji dla homo nawet spojrzeniem bo od razu oskarża się ich o wioskę.

SensorStudio & Co.

Przecwelony to raczej nie jest słowo obraźliwe ale określenie pewnego rytuału w grypserze

nie - to okreslenie nie rytualu a ofiary pewnego rytualu.

osoby, ktora zostala zgwałcona lub skrajnie poniżona i wykluczona z kategorii "ludzi" [źródło:wikipedia]

cóż, wiem też, co znaczy 'berłem cwelony' ale nie powiem komu tego życzę.

tak, czy inaczej nazwać kogoś 'przecwelonym' jest obraźliwe oraz świadczy o chamstwie nazywającego.

To nie jest ironizowanie ale wyprow3adzenie wywodu z waszych założeń.

jakiego wywodu? ja tam żadnego nie widzę... :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności