Skocz do zawartości

www.kaczynskimamalegofiutka.org

zero3

Rekomendowane odpowiedzi

'przecwelonym' jest obraźliwe oraz świadczy o chamstwie nazywającego.

No cóż, zauważam bez zdziwienia, iż zaczełeś hamstwo hamstwem zwalczać.

A jeżeli nie widzisz wywodu to wcale nie dowód, że go niema. Proponuję jeszcze raz się przeczytać i się zastnowić uczciwie bez uprzedzeń i dojść o co mi naprawdę chodziło.

SensorStudio & Co.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to moja prywatna opinia. nazwanie pewnej grupy wsrod ktorej znam wiele wartosciowych i inteligentnych osób 'przecwelonymi' uważam za skrajnie obraźliwe i chamskie.

w tym kontekście nie dziw się, że nie chce mi się szukać rzeczonego wywodu ani głębszego w nim sensu.

w razie, gdybyś żądał satysfakcji proponuje pm, umówimy się np na polach pod Grunwaldem :D

to moja prywatna opinia. nazwanie pewnej grupy wsrod ktorej znam wiele wartosciowych i inteligentnych osób 'przecwelonymi' uważam za skrajnie obraźliwe i chamskie.

Zero nie ma sensu dyskutowac bo nic nie zdzialasz. Ja rowniez obracam sie w gronie ludzi dla ktorych takie okreslenie jest skrajnie chamskie i obrazliwe. Na szczescie wiekszosc ludzi ma takie podejscie do tego a Ci ktorzy mysla inaczej to margines ...

gdybyś żądał satysfakcji proponuje pm, umówimy się np na polach pod Grunwaldem

skoro proponujesz miejsce o wdzięcznej słowiańskiej nazwie Grunne Walld to ja wybieram bejsbole lub tulipany ew. z blachy w glacę.

Nie zaprzeczam, że homo może być inteligentny. Twierdzę jednak, że sma orientacja jest szkodliwa społecznie i społeczeństwo ma prawo do odrzucania jej ekspansji. A jak się ta ekspansja odbywa - mały przykład: jako tako znany reżyser zoprzedniej epoki odnajdywał młodych zagubionych na centralnym i opiekował się nimi wychowując wyrzutków społecznych na ludzi - zostawali kameżystami, oświetleniowcami etc.. Nie muszę dodawać, że odnajdywali się jako homo - czy będziesz twierdził, iż z urodzenia tacy byli??

nazwanie pewnej grupy wsrod ktorej znam wiele wartosciowych i inteligentnych osób 'przecwelonymi' uważam za skrajnie obraźliwe i chamskie.

A czy nie uważasz, że nazywanie tego tematu tak jak jest nie jest chamskie i obraźliwe? Czy tylko uważasz, że osoby publiczne można a nawet należy traktować w sposób chamski?? Nie jestem członkiem p[isu a w przeszłości byłem zadeklarowanym przeciwnikiem kaczyńskich ale w tej chwilii moim zdaniem to najlepsy wybór. Jako plus który raczej wskazuje na pewne oczyszczenie z sytuacji korupcjogennej podam likwidację ogródków nad Wisłą (z waszawki wiedzą o co chodzi - zrobiła się tam kiedyś mordownia, że policja bała się pojawić a karetki dojeżdzać do pobitych facetów i gwałconych dziewczyn) - a od właścicieli tych ogródków można było wziąć w różny bezpieczny sposób wziątków co niemiara, druga sprawa to lokalizacja centrum nauki na które przekazał tereny miejskie nad najdłuższym na świecie niepotrzebnym tunelem na wisłostradzie (kto i po co go wymyślił to mogę tylko domniemywać - wiadomo "jak się obraca dużymi sumami to łatwo ogon dla siebie ukręcić" - cytat ze szkolenia). A dowodów na podgonienie korupcji nie oczekujcie tylko patrzcie jak się rozwija sytuacja i kto kogo atakuje. Może i PiS się skompromituje jak obejmie władzę bo jak mówił car Mikołaj "każdemu się do rąk lepi" - ale bardziej obawiam się o PO po ich obranie np. pana Piskorskiego (wiadomo dobry chłop, bo nie brał sam a zrezsztą to dużo wie i samobójstwa po dobroci popełnić nie chce), który nie tylko prowadził z rozmachem inwestycje w wiosce stołecznej ale i grał na giełdzie z sukcesami gdy się musiał wytłumaczyć w wieku 32 lat z 3 baniek na koncie i kilku drogich nieruchomości. ;)

SensorStudio & Co.

Ja rowniez obracam sie w gronie ludzi dla ktorych takie okreslenie jest skrajnie chamskie i obrazliwe.

Dla nie których homo wcale nie jest to określenie obrażliwe. Znowu podam przykład jak kumpel został zapuszkowany po nakryci na trzaskaniu bibuły opowiedział mi taką historię: klawisze z wyprzxedzeniem dali znać na celę, że pojawi się hydrauliczka. Polityczni nie skumali ale grypsera ucieszyła sie strasznie. Jak się okazało przyszedł hydraulik , który był homo i na wejściu ogłosił bo lubił te rzeczy, że jest cwelem i kolejka do niego od razu się ustawiła.

Jeżeli chodzi o obrażanie to pogardliwe nazwyanie ludzi tekstylnymi przez golasów też należy uznać za chamskie - czy nie zgadzacie się z tym??

SensorStudio & Co.

A mnie się niechce jakoś kasować tematu :)

O czym ta mowa Zero wkeił link a tu się dyskusja rozpętala. :P

Ludzie drodzy Kaczyński niewie nawet kto to jest gej natomiast jego sztab wyborczy wie jak zdobyć głosy na publice.

Prowadzenie tutaj debaty nad wyższością swiat wielkiej nocy nad Bozym Narodzeniem jest bezsensu.

Ja mam znajonych murzyna,geji ,lesbijki , sado,submisywnych,wariatów alkoholików tzw normalnych,katolików ,swiadków Jechowy ,pazernych na kasę gównozjadów ,cwaniaków,dorobkiewiczów ,prostututki,dziwki ,polityków,urzędnków,egoistów,..............

I kogo tam jeszcze sobie przypomne :D

Nakreslanie kto jest normalny a kto inny teoretycznie robi społeczeństwo na podstawie wyciągniecia sredniej.

Problem w tym że to co robi człowiek nie zawsze jest własciwe bo ludzie są omylni a społeczeństwa w "owczym pędzie" też do normalności nie dążą o czym swiadczy historia świata.

Odkąd Pamiętam kazdy jest inny o to dobrze bo nudno by było.

Wazne jaki ten ktoś jest w stosunku do nas i kazdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie.

Dysputy ogólne prowadzą do nikąd

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

sensor: Jakkolwiek trudno odmówić Ci logiki i konsekwencji w wywodzie to już używanie pewnych sformułowań rodem z więziennej grypsery jest, moim zdaniem, przekroczeniem pewnej delikatnej granicy między prowokacją a chamstwem. Mnie osobiście nie przeszkadza czytanie kontrowersyjnych wypowiedzi na forum o pozycjonowaniu, dyskusji nie powinno się zamykać w sztywne reguły bo przekształca się albo w monolog moderatorów, albo w nic nie wnoszące potakiwania. Jednak ta trudna do ustalenia granica istnieje. Nie na miejscu jest nieusasadnione używanie kminy więziennej na forum dla ludzi wolnych, rubaszny, okraszony epitetem żart na spotkaniu emerytowanych nauczycielek, pierd przy obiedzie rodzinnym. Moje subiektywne zdanie.

kill bill: Nic tak nie ćwiczy umysłu jak gorąca dyskusja. Zobacz do czego doprowadzili modzi WH - stadko ugrzecznionych dzieciaczków nie mających własnego zdania, zgadzające się ze wszystkim i wszystkimi lub specjaliści, ale poruszający się po precyzyjnie wyznaczonych granicach - bardziej rozbudowany FAQ niż platforma wymiany myśli.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Kaczyński niewie nawet kto to jest gej natomiast jego sztab wyborczy wie jak zdobyć głosy na publice.

a ja dodam jeszcze ze Kaczynski to najbardziej tolerancyjny czlowiek jakich mamy w naszym kraju, dlaczego ?

ja nie toleruje chamstwa, prostactwa, zlodziejstwa, oszustów, przekretow i zboczencow (pewnie jak wiekszosc forum) a Pan Kaczynski nie dosc ze ich toleruje to jeszcze z nimi sie utozsamia i przebywa z nimi co jakis czas bo cala ta smietanka wymienionych przeze mnie cech to nasz wspanialy rzad -

kto z Was by takie cos tolerowal ? :mrgreen:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A mnie się niechce jakoś kasować tematu  

to sukces całego forum, że temat jeszcze się trzyma.

Prowadzenie tutaj debaty nad wyższością swiat wielkiej nocy nad Bozym Narodzeniem jest bezsensu.

Może się trochę powtórzę ale powiem, że brak widzenia sensu przez ciebie nie jest dowodem, że go nie ma. Każdy broni swojego sposobu postrzegania świata więc nie jest to walka o pietruszkę.

Nakreslanie kto jest normalny a kto inny teoretycznie robi społeczeństwo na podstawie wyciągniecia sredniej.

I tu się mylisz - normalność nie jest średnią z populacji ale odniesieniem do pewnej ideii człowieczeństwa. Średnia daje jedynie coś co można nazwać stanem przeciętnym. Dla lepszego zobrazowania tematu rozpatrzcie stan z czasów prehistorycznych ludzkości (czyli okresu przed źródłami pisanymi) w okres gdy powszechny był kanibalizm (jak dowodzą archeologiczne wykopaliska) - czy nazwałbyś takie zachowania normą tylko dlatego, że były powszechne??

Problem w tym że to co robi człowiek nie zawsze jest własciwe

i dlatego tolerancja powinna mieć swoje granice. Są klienci którzy lubią jazdę na czołówkę (w ramach sportów ekstremalnych) - czy nakleży im na to pozwalać na drogach publicznych lub nawet jakiś odosobnionych torach??

sensor: Jakkolwiek trudno odmówić Ci logiki i konsekwencji w wywodzie to już używanie pewnych sformułowań rodem z więziennej grypsery jest, moim zdaniem, przekroczeniem pewnej delikatnej granicy między prowokacją a chamstwem.

Jeążeli czasami przesadzam to przepraszam - to jest mója osobista cecha osobościowa - uwielbiam prowokacje i rozróby z tym związane. Jednak osobiście uważam, że homoseksualizm jest nie tylko bardzo ekspansywny ale i szkodliwy (wyobraźcie sobie podstarzałych homo pożądających młodych chłopców i płacących za taki skrzywiony seks chłopaczkom, którzy mogą potem sobie wmawiać, że się z taką preferencją urodzili). Odnośnie wartościowości środowiska homo to mam wielkie obiekcje co do tego. Podeprę się tu nie doświadczeniem własnym ale wywiadem z homo zamieszczonym w lokalnej gazecie pewnego miasta wojewódzkiego przed kilku lub kilkunastu laty. Były to czasy gdy lokale homo dopiero się pojawiały w polsce. Klienci poznawali się na dworacach , parkach itp a seks odbywali głównie w klozetach miejskich. Nie dla tego, że nie mieli swojej chaty lub obawiali się roizponania ale dlatego, że bali się obrobienia przez swoich "kochanków" (nauczeni doświadczeniem). I nie sądzę by przez tem czas to środowisko się jakoś "duchowo" rozwineło.

Jeżeli będziesz konsekwentny domains to będziesz musiał w myśl bronionych zasad tolerancji zgodzić się na akceptację również więziennej subkultury.

SensorStudio & Co.

Jeżeli będziesz konsekwentny domains to będziesz musiał w myśl bronionych zasad tolerancji zgodzić się na akceptację również więziennej subkultury.

Ja nie bronię tolerancji, jestem mało tolerancyjny. I właśnie dlatego nie wolno mi "walić na oślep";)

pozdrawiam

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Nie wiem jutro poczytam cały watek :D

Co najwyżej skisnę bo juz się pogubiłem.

Zamykać nie będe bo juz nie mogę zamykać na Wasze szczęscie ;)

Najwyżej zobacze jak się ugotujecie w wątku ;)

Idę na małe Sado-Maso Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

@sensor - aleś tego naprodukował ;)

tak poza tym, to jestem tolerancyjny dla gejów, uważam, że zwalczać należy zarówno takie zachowania jak młodzieży wszechpolskiej, ale też próby wmawiania przez środowisko gejowskie społeczeństwu, że homoseksualizm jest normalny i naturalny

patrzę na to z perspektywy ojca prawie rocznej dziewczynki, nie chciałbym, aby w przyszłości myślała, że obrzucanie kamieniami ludzi, także gejów czy lesbijek jest normalne, ale nie chcę też, żeby miała przeświadczenie, że adopcja dzieci przez homoseksualistów jest tak samo normalne, jak wychowywanie dziecka przez heteroseksualnych rodziców

homoseksualizm nie jest normalny, jest to co najmniej odchylenie od normy (nie chcę powiedzieć zboczenie, bo byłoby odebrane jako zabarwione emocjonalnie),

ale fakt, że istnieje, nie upoważnia ani młodzieży wszechpolskiej do fizycznych ataków na homoseksualistów, ani też nie daje prawa pedałom do wychowywania dzieci

Pozdrawiam

Kors4r

Linux Portal | Mandriva Linux - news

moim(skromnym) zdaniem(podobne do zdania www.linux-disc.com ani zachowanie Młodzieży Wszech Polskiej i "zachowania" homoseksualistow....odbiegaja od normy....zadna z tych stron nie ma racji...

[ze niby czyli tak]:

Wr4Ca|/| {--31--08--}

Wł0c|-|Y

CHEJACH ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności