Skocz do zawartości

www.kaczynskimamalegofiutka.org

zero3

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm...

Widzę że temat zszedł na Żydów - wypada więc obronić.

Znam kilku Żydów, jednego poznałem ze 3 lata temu. Nawet w najśmielszych marzeniach nie myślałem o lansowaniu się wśród Klientów w marynarce Bossa za 3 polskie pensje, czy podjeżdżaniu pod firmę sportową Tygrysicą, a nie starą, zdezelowaną Skodą.

Mój znajomu będąc 2 lata ode mnie młodszym, 20-letnim "gówniarzem", miał 150-metrowe mieszkanie w centrum Krakowa o standardzie, jakiego pozazdrościć mogą 4-gwiazdkowe hotele. Skończył na 2 kontynentach 2 fakultety i studiował tutaj trzeci, oprócz tego znał biegle w mowie i piśmie 5 języków obcych (plus rodzimy hebrajski) i uczył się dwóch kolejnych. Każdego tygodnia był w 3-4 krajach, miał fantastyczną i bardzo dobrze płatną pracę. Był też bardzo ciekawym rozmówcą i przeinteligentnym człowiekiem, o niespotykanie szerokich horyzontach zainteresowań.

I właśnie dlatego ich nie lubicie - <span style='color:red'>Polacy, którzy się wzajemnie okradają i na siebie plują, mogą im tego wszystkiego tylko pozazdrościć, o godnej podziwu solidarności narodowej nawet nie wspominając.</span>

Smutna prawda. :P

Pozdrawiam, J. :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Za niczym. Przecież i tak Ty masz rację. :)

Niestety, nie ma tak dobrze. O tym kto ma rację przekonamy się po rozpatrzeniu podanych argumentów. Ale wpierw trzeba ustalić o co biega.

Podobno bronisz żydów ale przed czym?

Podałęś przykład sugerujący, że chodzisz w gangu bossa i jeździsz sport bryczką. Może to istotny motyw zaistnienia twojej wypowiedzi?

Dziwne wydają się natomiast argumenty: przecież nikt nie oskarża żydów o to, że są biedni czy mało inteligentni. Chociaż i tacy się zdarzali.

Muszę tu dodać, iż tradycyjny model wychowania młodych żydów różnił się znacznie od traktowania tej sprawy w innych nacjach. W wieku 3 lat cjłopcą zabierano cacke (zabawki), wysyłano do chederu i stawali się taumed chohmed (sorki za transkrypcję). Jak ma się to małego Jasia w tym wieku i innych systemów wychowania? Gdy chciałem wysłać syna do szkoły rok wcześniej to nie dało rady i na nic się zdały argumenty, że czyta, liczy, dodaje, odejmuje, monoży i tak dalej. I co ztego , że się sam nauczył? Nie wolno i koniec. Bo polskie dzieci mają sie bawić i koniec, uczyć nie wolno :)

Kawałek z innej działki: używasz określenia pedał, czy nie jest ono już obraźliwe??

SensorStudio & Co.

Dokladnie bo za chwilę beda murzyni swiadkowie Jechowy i kosmici. :)

No niby forum ale zaraz bedzie aborcja sex grupowy z krokodylem i msze satanistyczne. 8)

Ja bym jednak powoli sobie odpuscił temat co prawda ja już przestałem zamykać watki ale innych modów to nie obowiązuje :)

Niniejszym oświadczam że wszystkich lubie których znam bez wzgledu na płeć rasę osobowość upodobania religijne.

Kazdy z tych ludzi jesli nie nadepnoł mi na odcisk jest moim przyjacielem

K.B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

A kto mówi, że ty?
A o co ty w zasadzie oskarżasz Żydów?

Wygląda tak jabyś oczekiwał jakiś oskarżeń. :)

sensor proponuje, bys rozpisywal sie w jakims swoim blogu, tam mozesz snuc historie o Żydach i przecwelonych. tutaj w mojej opinii nastąpił przesyt.

Więc po co drążysz temat. Każdy temat umiera śmiercią naturalną z braku zainteresowania. Dawno już podjełem decyzję by temat zarzucić ale ciągle pojawiają się jakieś komentarze, które prowokują mnie do dopowiedzi, które doprowadzają do...

Temat sam wywołałeś a że ewoluje w różne dziwne strony - no cóż taka jest natura wolnej duskusji - w końcu jak podaduch to pagaduchy. Chyba, że Jaśnie Pan M

odrator wyznaje zasadę, że jak obrażać to my a wolność to tylko po naszym zarządem.

Dokladnie bo za chwilę beda murzyni swiadkowie Jechowy i kosmici.
=D>

Ty masz łeb bill - już się bałem, że wątek umiera. Szczególnie wątek ze świadkami jehowy by mi pasował... albo może o mormonach. Ci dopiero wciskają tematy... ale może nie wolno obrażać uczuć religijnych - no chyba, że są to uczucia katolików w polsce - bronie ich jak każdy normalny robin hood, batman czy supermen by zrobił na moim miejscu.

SensorStudio & Co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności