Skocz do zawartości

Dziwnie zindexowany opis

Kubos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jakiś czas temu (ponad tydzień temu) zmieniłem opis strony. Dawniej było wszystko w porządku, ale od jakiegoś tygodnia google indexuje opis mojej strony tak:

19 Mar 2009 ... Polskie forum serialu Beverly Hills 90210. Znajdziesz tu opisy odcinków, odcinki do ściągnięcia, muzyka z serialu, galerie zdjęć i wiele ...

Jest to stary opis, dodano tylko datę.

Wiadomo, że wpływa to negatywnie na pozycjonowanie. Zatem moje pytanie brzmi następująco: czy google za jakiś czas poprawi się co do tego? Czy muszę ja jakoś zadziałać?

Gdyby było potrzebne, adres strony: bh90210-forum.pl

Będę wdzięczny za pomoc.

Wydaje mi się, że to nie jest spowodowane Twoim działaniem - czyli zmianą opisu strony.

Ja u siebie nic nie zmieniałem i tez tak mam na niektórych stronach. Wczesniej był opis z DMOZA, potem jakiś mix wyrazów z danej strony, a teraz jest róznie. Na jednych stronach zaczyna się od daty a na innych - normalnie. Opis zaczynający sie od daty widziałem w bardzo wielu wynikach dla różnych stron.

Dziwna sprawa. Zamieściłem ten kod z noodp i w google faktycznie zniknęła już data, ale opis nadal jest stary. Jak już się zmieniło, to chyba powinno się wszystko zmienić...

Dodam, że tytuł strony zmienił się na nowy już dawno, a zmieniałem go w tym samym czasie co opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności