Skocz do zawartości

Nieruchomości

dervish

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam zainteresowanych, szeroka tematyka nieruchomości

www.nieruchomosci.tekstyseo.pl

Zaindeksowany, dodaję w miarę możliwości autorskie wpisy BEZ linków, traktując to w pewien sposób jak blog branżowy.

Moderowany, ale wpisy dodaje bardzo szybko, jeśli się nadają. Na dobrym hostingu, gwarantuję, że nie zniknie po miesiącu.

czy Wy tez tak macie, że jak odpalacie nowego precla, to traktują Was jak idiotę i na przykład do precelka o nieruchomościach dodają teksty, które poza tym, że pojawiły się już w kilkunastu innych pp, mają po 600 znaków, to nie łączą się w ogóle z tematem? ja mam zestawy z pszczołami, damska bielizną, perfumami, jakimiś alarmami, czasem wolnym, ba nawet z karabinami! A co to ma do nieruchomości, to się głowię i związku nie znajduję. jak z tym walczyć? Czy trzeba mieć "zasłużony" precel, żeby potraktowali człowieka poważnie, resztę traktując jak smietnik, czy to w ogóle możliwe?

tak mam. usuwam na nieżąco albo po 2-3 dniach ajk wejde na swego precelka.

mam tez drugiego - postawiony kilka dni temu ale jakos sie nikt nie garnie: https://www.aranzacjawnetrz.nieruchomosci.pl/ wiec mam spooj bo nei musze moderowac ;) - no i nie jest zaindeksowany hehehe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności