Mirosław Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tak, wiem. Dla tworzenia przezroczystych obrazków. Regulaminu konkursu się przestrzega chyba. Jak jest napisane, że dozwolone są formaty JPG, GIF, lub SWF to tego trzeba się trzymać. Z jakiej racji Xann daje dwie nagrody jednemu uczestnikowi???... który na dodatek nie przestrzega regulaminu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 oj juz nie przesadzaj po co robisz z igły widły. Miroslaw w regulaminie tez nie bylo napisane zeby robic nowe konta aby na siebie glosowac. Ale sa pewne sprawy ktorych nie trzeba pisac bo sa oczywiste. Widze ze nie mozesz pogodzic sie z ta przegrana ... BTW. Dzieki Tigras za dobra wole ale sam nie mialbym co zrobic z kontem pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigras Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Cytat Tak, wiem. Dla tworzenia przezroczystych obrazków. Regulaminu konkursu się przestrzega chyba. Jak jest napisane, że dozwolone są formaty JPG, GIF, lub SWF to tego trzeba się trzymać. Z jakiej racji Xann daje dwie nagrody jednemu uczestnikowi???... który na dodatek nie przestrzega regulaminu ... Przecież zmiana formatu to kwestia paru sekund, a dwa pierwsze miejsca to tylko pomyłka Xann-a. Cytat BTW. Dzieki Tigras za dobra wole ale sam nie mialbym co zrobic z kontem pro. W takim razie decyzję podejmie organizator. "Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 już mowie jak było , zgraliśmy wszystkie banery do jednego wora , poprzez selekcje doszliśmy do finałowej trójki gdzie wkleiłem linki nie wiedząc do kogo należą , zielonego pojęcia nie mialem ze dwa pierwsze banery należą do tej samej osoby ps. tak miedzy nami jak przeczyta to jakiś moderator to jak znam zycie polecą bany na konta Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Co mnie to obchodzi, nigdy już tu nie wejdę, więc to dla mnie bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 "pokemon to stan umysłu, a nie stan portfela" Zwycięscy gratuluje zasłużona wygrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 buhaha co za człowiek ... Tigras - gratuluje - wszystkie banery naprawdę świetne pod względem wynkonania i pomysłowości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 widać nie jedną chusteczke już wykorzystał Co za typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Xann napisał(a): II miejsce otrzymuje Tigras za baner https://fune.pl/pio/a.png nie to zebym marudzil, ale gdzies juz widzialem cos podobnego STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 mówiłem ze rozwiązanie tego konkursu nie będzie łatwe ale żęby wywołało aż takie emocje tego przyznaje się nie spodziewałem , na pewien okres zawiesze organizowanie konkursów bo jeszcze ktoś przeze mnie otworzy kurek z gazem w domu i będę miał problemy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witko2006 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Gratuluję Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny-Deep Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Xann napisał(a): mówiłem ze rozwiązanie tego konkursu nie będzie łatwe ale żęby wywołało aż takie emocje tego przyznaje się nie spodziewałem , na pewien okres zawiesze organizowanie konkursów bo jeszcze ktoś przeze mnie otworzy kurek z gazem w domu i będę miał problemy Stary ale wtedy będą o Tobie gadać w TV jak o World Of Warcraft. To dopiero reklama! Mirosław: ja bym na Twoim miejscu nażarł się Prozacu i popił wódą... no taka tragedia... #seo @ ircnet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 On nie ma 18 lat nie może pić wódki.... Więc musi cierpieć na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 eee Adek cooo Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigras Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Cytat nie to zebym marudzil, ale gdzies juz widzialem cos podobnego shout.gif Wszystkie pomysły brałem z głowy, nie opierałem się na niczym innym. Faktycznie może tak być, że gdzieś widziałeś coś podobnego, ale zapewniam Cię, że to przypadek. Wszystkie bannery należą już do Xanna, więc wydaje mi się, że nie tylko ten jeden będzie wykorzystany. "Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.