Skocz do zawartości

Zgarnij 500 za baner

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, wiem. Dla tworzenia przezroczystych obrazków. Regulaminu konkursu się przestrzega chyba. Jak jest napisane, że dozwolone są formaty JPG, GIF, lub SWF to tego trzeba się trzymać. Z jakiej racji Xann daje dwie nagrody jednemu uczestnikowi???... który na dodatek nie przestrzega regulaminu ...

19353021294a8a09d7c5f80.png

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

oj juz nie przesadzaj po co robisz z igły widły. Miroslaw w regulaminie tez nie bylo napisane zeby robic nowe konta aby na siebie glosowac. Ale sa pewne sprawy ktorych nie trzeba pisac bo sa oczywiste. Widze ze nie mozesz pogodzic sie z ta przegrana ...

BTW. Dzieki Tigras za dobra wole ale sam nie mialbym co zrobic z kontem pro.

Tak, wiem. Dla tworzenia przezroczystych obrazków. Regulaminu konkursu się przestrzega chyba. Jak jest napisane, że dozwolone są formaty JPG, GIF, lub SWF to tego trzeba się trzymać. Z jakiej racji Xann daje dwie nagrody jednemu uczestnikowi???... który na dodatek nie przestrzega regulaminu ...

Przecież zmiana formatu to kwestia paru sekund, a dwa pierwsze miejsca to tylko pomyłka Xann-a.

BTW. Dzieki Tigras za dobra wole ale sam nie mialbym co zrobic z kontem pro.

W takim razie decyzję podejmie organizator.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

już mowie jak było , zgraliśmy wszystkie banery do jednego wora , poprzez selekcje doszliśmy do finałowej trójki gdzie wkleiłem linki nie wiedząc do kogo należą , zielonego pojęcia nie mialem ze dwa pierwsze banery należą do tej samej osoby :D

ps. tak miedzy nami jak przeczyta to jakiś moderator to jak znam zycie polecą bany na konta :)

Marketing internetowy dla firm

mówiłem ze rozwiązanie tego konkursu nie będzie łatwe ale żęby wywołało aż takie emocje tego przyznaje się nie spodziewałem , na pewien okres zawiesze organizowanie konkursów bo jeszcze ktoś przeze mnie otworzy kurek z gazem w domu i będę miał problemy

Marketing internetowy dla firm

mówiłem ze rozwiązanie tego konkursu nie będzie łatwe ale żęby wywołało aż takie emocje tego przyznaje się nie spodziewałem , na pewien okres zawiesze organizowanie konkursów bo jeszcze ktoś przeze mnie otworzy kurek z gazem w domu i będę miał problemy

Stary ale wtedy będą o Tobie gadać w TV jak o World Of Warcraft. To dopiero reklama!

Mirosław: ja bym na Twoim miejscu nażarł się Prozacu i popił wódą... no taka tragedia...

#seo @ ircnet

nie to zebym marudzil, ale gdzies juz widzialem cos podobnego shout.gif

Wszystkie pomysły brałem z głowy, nie opierałem się na niczym innym. Faktycznie może tak być, że gdzieś widziałeś coś podobnego, ale zapewniam Cię, że to przypadek. Wszystkie bannery należą już do Xanna, więc wydaje mi się, że nie tylko ten jeden będzie wykorzystany.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności