Skocz do zawartości

Zgarnij 500 za baner

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I coś od nas wink.gif

Banner SWF ;-)

Coś z klatkami pomieszaliście, do poprawy! ;) Linki do bannerów flash podajemy zainkludowane w htmlu w oryginalnych rozmiarach ( można zrobić to z poziomu programu za pomocą "public html" ).

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

Zdjęcia zawarte w bannerach to darmowe stocki. Niektóre pomysły być może nieco pokręcone, ale mam nadzieję, że się spodobają ;)

a%20(6).png

a%20(7).png

a%20(9).png

a%20(1).png

a%20(2).png

a%20(3).png

a%20(4).png

a.png

Dodałem 1/3, gdzie mogę wrzucić resztę ? "Przepraszamy, ale jeśli Twój post zostanie połączony z poprzednim, użyta zostanie zbyt duża ilość obrazków"

- powrzucam do wcześniejszych postów ;]

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację."

Panie i Panowie bardzo dziekuję za udział w tym konkursie , naprawdę daliście tym razem czadu , i pod wzgledem pomysłowości jak i zarówno pod wzgledem wykonania

Jak już wspomniałem liczy się dla nas pomysł lub hasło a nie wykonanie nie mniej wiekszość prac jest na naprawdę wysokim poziomie co tez gratuluje bo myśle ze i przy okazji znajdą się inni chętni na skorzystanie z waszych usług widząc jaki poziom reprezentujecie

Jeszcze raz brawo

Odnośnie ogłoszenia zwycięzcy to zostanie ogłoszony w poniedziałek po południu , chcemy na spokojnie wybrać i tak z masakryczne trudnego wyboru przed jakim nas postawiliście ;)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności