Skocz do zawartości

Nie można dodać tematu do 'Przedsięwzięcia...'

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Albo coś mnie pogięło albo coś się pogięło. Próbuje dodać Nowy Temat do przedsięwzięć forumowiczów i nic ... Czy tam jest jakaś blokada?

Czy ja jestem nią objęty, z jakiegoś powodu? [startup] w temacie dodany i ni hu, hu.

PS. Jeśli to jakiś chwilowy zwis, to próbowałem dodać ten sam post kilka razy a więc może być robota dla moda z wywalaniem dubli, za co z góry przepraszam.

PS2. Wczytałem się w regulamin i już chyba wiem o co chodzi ale dobrze by było dać info gdzieś w formatce pisania postu, że:

1) post pojawi się po moderacji.

2) linki bez anchora

3) kontakt potrzebny

(po co kontakt jeśli na forum jest priv?)

PS. No i się teraz załatwiłem bo dodawałem temat kilka razy (mody, nie zjedzcie mnie). Poczekam trochę i spróbuje dodać temat jeszcze raz.

Jeżeli czytałeś regulamin to zapewne nie przegapiłeś punktu

d. W dziale prezentowane będą tylko ciekawe projekty ze względy na zastosowane w nim rozwiązania lub pomysł.
Do prezentacji pozostałych stron jest dział https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=24

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności