Skocz do zawartości

Głupie pytanie - podpis w sygnaturze

youngdee

Rekomendowane odpowiedzi

jak najbardziej tak, zwróć uwagę ile osób tutaj na PiO ma w stopce linki do swoich stronek. Jak Ci się chce to poszukaj na PiO tematu w którym ktoś testował moc stopki pio :P

Ok, mam jeszcze jedno pytanie. Czy np. na ów forum na którym będę miał link w podpisie ilość moich napisanych postów będzie miała jakieś znaczenie? Bo wówczas link będzie na wielu podstronach czy posty jednak nie mają znaczenia?

spro.jpg

Im więcej twoich postów tym lepiej, wtedy google ma możliwość zaindeksowania większej ilości podstron z twoim linkiem. Ogólnie stopa pio sprawdza się jeśli ktoś chce szybko sobie zaindeksować nową stronkę w google, co do mocy to nie jestem jakoś przekonany no ale link to link:)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Czy jeżeli umieszczę swój link w podpisie w sygnaturze na jakimś forum to będzie to zaliczane jako link prowadzący do mojej www i może w jakikolwiek sposób pomóc mi w tym aby moja strona była wyżej w pozycjach google?

jeżeli umieciesz ten link z odpowiednim hasłem razy 100 to tak

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności