Skocz do zawartości

Płatności ... nowy trend ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym liczeniem przecinków to dobry pomysł. Spróbuje wprowadzić maks np 4 przecinki na jedno zdanie, musze tylko skończyć to testować. Dodatkowo wyłączyłem pobieranie z meta. Zobaczymy jak będzie to wyglądalo,

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z tym liczeniem przecinków to dobry pomysł. Spróbuje wprowadzić maks np 4 przecinki na jedno zdanie, musze tylko skończyć to testować. Dodatkowo wyłączyłem pobieranie z meta. Zobaczymy jak będzie to wyglądalo,

Przecinki to kiepski pomysł - będą dawać same słowa kluczowe bez przecinków i będzie jeszcze gorzej. Poza tym, jeśli ktoś będzie chciał dodać porządny, dłuższy opis, będzie musiał łamać zasady interpunkcji.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Ja jestem zdania że jeśli ktoś ma dobra silną i wartościową stronę/katalog to niech wprowadza opłatę ponieważ się stara, dba, moderuje itp itd natomiast większość osób robi zupełnie odwrotnie czyli najpierw wprowadza opłatę a dopiero później buduje "wartość" strony... o ile jestem skory zapłacić za dodanie pozycjonowanych stron do dobrych katalogów to sorry ale nie będę płacił za dodanie moich stron do czegoś co zniknie jak nie szybko to za jakiś czas.

• 1 miesiąc temu...

dodaje ale moj limit na katalog to 3pln+vat. no chyba ze to onet ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

paypalem niewiele zwojujesz

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności