Skocz do zawartości

Co myślicie o systemie z ogłoszeń

giker

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy warto, ja mam coś takiego i dość sporo dopłacam (pewnie ze względu na brak zdolności marketingowych:) ).

Dzisiaj raczej podczepianie reklam pod komponent nie przejdzie, więc trzeba wymyślić jakiś sposób żeby usera zatrzymać na stronie poza tym potrzebny dedyk, kiedy miałem większy ruch - jedyną firmą w pl która chciała się "zastanowić" czy to hostować było IQ. Ale w końcu i tak odmówili, reseller w HG i H9 też nie dał rady.

w tego pr 6 nie wierze za bardzo

Faktycznie z tym pr6 to daleko idący optymizm :jezyk1:

Sprzedaż linków - jak dostałem bana na domenę to mi się odniechciało :) Chociaż skrypt bardzo tani, może warto spróbować. Jednak jeśli go po prostu wrzucisz na domenę to pewnie nic z tego nie będzie. Na początek trzeba byłoby usunąć powered by webpc z komponentów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności