Skocz do zawartości

Joomla - wstawianie linków

Figiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem na etapie zaczynia tworzenia strony w Joomla, a dokładnie na etapie zapoznawania sie z kursem. Chcę sobie stworzyć małą stronkę tematyczną i umieścić w niej kilka linków, które później sprzedam np. na allegro. Tylko czy to się da łatwo zrobić w joomla, bo jeśli nie to sobie daruję joomla, a na razie mam za małe doświadczenie by to stwierdzić. To mają być linki w stopce a najlepiej pod lewym menu albo z prawej strony pod menu. Jakie są Wasze doświadczenia z joomla i linkami?

Wordpress będzie zdecydowanie łatwiejszy, a jeszcze łatwiej będzie ściągnąć darmowy szablon html. Ale tworząc stronę z zamiarem pozycjonowania i zarabiania na Allegro, bez żadnego doświadczenia i głębszych powódek myslę, że nie starczy Ci zapału, żeby to wszystko poogarniać.

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Sory, ale nie doczytalem do konca - jesli chcesz wstawic link pod menu dodaj nowy Moduł u miejscow go w polu right albo left pod Twoim menu. W treści modułu oczywiście wklej linka - to akurat żadna filozofia.

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Sory, ale nie doczytalem do konca - jesli chcesz wstawic link pod menu dodaj nowy Moduł u miejscow go w polu right albo left pod Twoim menu. W treści modułu oczywiście wklej linka - to akurat żadna filozofia.

Dzięki. Zarabianie na linkach to ma być tak przy okazji jak już strona będzie stała, ale chcąc zacząć ją tworzyć chcę zdecydować czy na joomli będzie mi łatwo takie linki wstawić bo jeśli trudno to wybrałbym wp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności